Arctic AE 1000A+

Dacă doriţi să spălaţi româneşte şi nu ştiţi pentru care model să optaţi, o posibilă recomandare ar fi maşina de spălat Arctic AE 1000A+. Acesta vine ca alternativă la Arctic AL 1200A+. Se adresează tinerilor deoarece are programe pentru spălarea articolele sportive şi nu numai, deci poate fi bună şi pentru familiile numeroase deoarece are o capacitate de încărcare bună. Performanţele ei sunt mari dar limitate la 1000 de rotaţii pe minut. Apreciez şi faptul că e o maşină destul de funcţională adică are o mulţime de programe şi funcţii utile. Toate acestea sunt uşor de folosit şi pot fi de folos atunci când aveţi haine din anumite materiale care trebuie spălate la anumite temperaturi şi la anumite viteză de centrifugare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă

Specificaţii tehnice

AE 1000A+ de la Arctic vine cu încărcare frontală iar capacitatea de încărcare maximă de 5 kilograme. Deci puteţi încărca maşină cu cât doriţi dar să nu depăşiţi limitat de greutate maximă. E o alegere inteligentă şi pentru că are clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la spalare A şi clasa de eficienta la centrifugare C. Consumul standard e de 0.7 kwh şi un consum standard al apei de 33 l. Aceasta nu vine cu afişaj LED ci cu unul LCD care e aproximativ la fel de bun.

Prezintă un număr total de 11 programe de spălare. Dintre acestea amintesc următoarele: spălare manuală, mix, consum redus de energie, bumbac, sintetice, lână, extra-clătire, prespălare, sport (40 grade), stoarcere+evacuare, cămăşi (cold 60 grade, clătire) şi program rapid (14 minute). Ca funcţii are: sistem electronic de control al balansului, buton separat pentru setarea temperaturii, blocarea butoane în timpul funcţionării, fără stoarcere, programare întârziată, protecţie împotriva inundaţiilor, sistem detectare spumă, sistem de reglare a consumului şi oprire clătire.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: multe funcţii şi programe, foarte uşor de folosit, nu e foarte zgomotoasă (59-72 dB), clase de eficienţă bune, LCD care afişează informaţii referitoare la etapele de spălare, performantă şi ieftină.

Minusuri: greu de transportat, dar şi aşa majoritatea maşinilor de spălat rufe au această greutate.

Concluzie

Acest Arctic AE 1000A+ e un model reuşit având un raport calitate/preţ bun şi de aceea merită să fie recomandată. Dacă nu aveţi prea mult loc pentru aceasta trebuie să ştiţi că acesta are o înălţime de 84 cm, partea din faţă are 60 cm iar partea laterală 45 cm.

Te-ar mai putea interesa