Gorenje WS 52125 BK

Pentru cei în căutarea unui electrocasnic special le recomand maşina de spălat Gorenje WS 52125 BK deoarece are o culoare specială – e neagră. Restul detaliilor sunt centrifugare de 1200 rotaţii pe minut, clasa energetică A, e dotată cu afişaj digital şi are o capacitate a cuvei de 5 kilograme. Un model ceva mai eficient e WA 73149. Nuanţa neagră e foarte bună dacă în casă aveţi mobilă neagră sau dacă în locaţia unde va fi poziţionată maşina de spălat aveţi doar electrocasnice de această culoare. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Nu e unul mare având în vedere că este un electrocasnic mai special. Având în vedere că are culoarea specială şi astfel de electrocasnice sunt cam rare mă aşteptam să coste mai mult dar se pare că nu e aşa.

Poze

Ştiu că modelul din acest review are culoarea neagră dar am poze doar cu modelul alb.

De sus
Afişaj şi butoane

Specificaţii tehnice

WS 52125 BK este o maşină cu încărcare frontală care are o viteză de rotire a rufelor standard, adică de 1200 rotaţii. În cuvă încap 5 kilograme de rufe şi este o capacitate standard pe care o au toate aparatele de acest gen.

Pot spune că e şi un aparat ecologic deoarece clasa de eficienţă energetică e A. La fel şi eficienţa la spălare e tot A, dar asta nu prea ţine de economie sau ecologie.

Despre numărul de programe pot spune că e mai mare ca la alte aparate şi sunt 19. În aceste programe sunt incluse cel de spălare manuală, cel mix şi unul consum redus de energie.

Alături de aceste programe trebuie să ştiţi că are şi câteva funcţii cum ar fi cea super silent, de oprire a clătirii, de protecţie a copiilor şi împotriva inundării. De asemenea are şi un program de pornire întârziată care e întâlnit şi la alte aparate din această categorie.

Nivelul de zgomot la spălare e de 68 decibeli deci nu e o maşină silenţioasă, dar nici gălăgioasă. Un alt detaliu tehnic care nu ştiu dacă interesează pe cineva e faptul că are undeva la 60 de kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: culoarea e unică (oarecum), preţul nu e mare şi are o mulţime de funcţii şi programe.
Contra: nu prea are chestii inovatoare cum ar fi rezistenţa ceramică.

Concluzie

WS 52125 BK este o maşină foarte unică prin prisma designului exterior şi în special a prin prisma culorii care o are. Alături este un clip cu o maşină Gorenje de culoare albă dar e acelaşi model.

Te-ar mai putea interesa