Alizee Plus AHW12D, aparat AC 12000 BTU

Alizee Plus AHW12D e un aparat de aer condiționat cu inverter care vine ca o alternativă la Alizee Plus AHW09D. E destinat acelora care au un buget redus pentru a răci o încăpere până la 24 metri cubi.

Despre costul său de achiziție trebuie spus că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cel mai tare e că are kit de instalare inclus în preț (în limita a 3 metri). Pe lângă cele două unități în pachet o să mai găsiți și o telecomandă destul de bună și ușor de utilizat. Recomand să luați și un serviciu de instalare aer condiționat în 48 ore – 5 zile deoarece nu costă prea mult.

Aparatul AC
Aparatul AC

Modelul acesta e unul mono split cu o capacitate de 12000 btu (pentru încălzire/răcire), iar clasa energetică în ambele cazuri e A. Având inverter înseamnă că are un consum foarte mic de curent și că respectă standardele CE.
Vine cu ventilator, iar cele două filtre cu care e dotat sunt detașabile și lavabile, dar și antibacteriene.

Lucrurile pozitive la aparatul acesta sunt prețul foarte mic, că are kitul de instalare inclus, că e foarte eficient (pe an are un consum de energie de 240 kW). Legat de zgomot ar trebui menționat că are un nivel de zgomot între 25 și 42 decibeli (valabil pentru unitatea interioară). Acest nivel depinde și de cum aveți setat aparatul deoarece poate fi setat pe 4 trepte.

Aparatul e unul destinat celora care vor o soluție eficientă în combaterea vremii de afară. Poate fi utilizat vara și în egală măsură ș iarna (pentru încălzire). În țările civilizate o mare parte din locuințe au așa ceva, însă la noi nu a pătruns această modă decât la cei care stau la bloc.
Dacă aveți întrebări legate de instalare atunci trebuie știut că instalarea nu e inclusă în pachet, dar aici aveți un serviciu de instalare la un preț foarte bun (între 48 ore și 5 zile).

În cazul în care vreți o alternativă a anului 2022 atunci vă recomand acesta.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Alizee Plus AHW12D, aparat AC 12000 BTU”

  1. Daca va intereseaza un aparat bun atunci acesta ar fi o recomandare de la mine. Am cumparat acest model cu ocazia promotiei de zilele trecute. Legat de unitatea care o intalnim la interior putem spune ca e una destul de simpla, avand la baza o banda cromata. Designul e unul specific intalnit la toate aparatele de acest gen, adica la cele monosplit.
    Dimensiunile sunt normale iar greutatea aparatului e una mica de circa 34 kilograme. In partea dreapta are un ecran foarte mic pe care pot fi regasite diferite informatii cu privire la temperatura, treapta de ventilatie si program.
    Zgomotul e unul incredibil de mic, insa depinde ce treapta folositi deoarece daca treapta e una superioara atunci si zgomotul o sa creasca.
    Pachetul de instalare e inclus in pachet iar pentru a instala aparatul aveti nevoie neaparata de o firma ori persoana autorizata.
    Ce am remarcat eu la modelul acesta e ca in comparatie cu modelele ieftine de la competitori acesta vine cu doua filtre de aer, lucru care e foarte bine.

Comentariile sunt închise.