Alizee Plus AHW09D, aparat AC inverter

Pentru cineva interesat de un aparat de aer condiționat cu inverter care să vine cu un preț foarte mic recomand Alizee Plus AHW09D. Acest aparat AC vine de la brandul Alizee Plus, iar dacă nu cunoști prea multe detalii legate de acest brand atunci trebuie știut că e vorba despre un producător foarte bun care face aparate ieftine… numai bune pentru buzunarul românului. Aparate precum acesta sunt vândute pe piața din România încă din 2009, iar cei care au achiziționat ceva de la Alizee sunt foarte mulțumiți.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi beneficiem de un aparat cu o capacitate de răcire foarte bună de 9000 btu. Iar, dacă vrei ceva mai capabil atunci te poți orienta înspre modelul Alizee Plus AHW12D care are 12000 btu. Dacă prețul ți se pare mic atunci mai am o surpriză pentru tine – aparatul are și kitul de instalare inclus în preț. Instalarea nu e inclusă și din acest motiv îți recomand să achiziționezi un serviciu de instalare aer condiționat în 2 – 5 zile.

Aparatul AC
Aparatul AC

E un model monosplit (pentru o singură încăpere), iar clasa energetică la răcire e de tip A+. Din păcate la încălzire are doar A, dar tot e bine. Ca dotări are două filtre detașabile și lavabile, având și filtru antibacterian.
Poate fi utilizat fără probleme pentru încăperi până la 18 metrii cubi, deci e numai bun pentru camere mici.

Plusurile ar fi costul mic de achiziție, că are un consum mic de curent și că are kit de instalare inclus (în limita a trei metri).
Minusuri nu ar fi de precizat pentru că prețul chiar e mic, iar aparatul își face treaba bine.

Deci, dacă locuiești într-un mic apartament ori garsonieră atunci un aparat precum acesta ar fi numai bun. Nu e la fel de performant precum modele de la Samsung, LG etc, dar își face treaba foarte bine, iar prețul e fără competiție.

Te-ar mai putea interesa