Ariston Mobis Plus 10, aer condiționat 10000 btu

Pentru persoanele interesate în răci o suprafață de până în 20 mp recomand modelul Ariston Mobis Plus 10. Acesta vine ca o alternativa la Mobis 8, diferența dintre acestea fiind una de capacitate. mai exact, Mobis 10 are capacitate de 10000 btu, iar Mobis 8 are capacitate de 8000 btu.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat portabile de pe piață. Dacă unele modele au doar funcție de răcire, cel de față are patru funcție de climatizare. Acestea sunt răcire, dezumidificare, încălzire și ventilație.

Pro: Are clasa A+ la răcire, consumul energetic fiind de 1 kWh.
Sunt prezente funcții standard precum Follow me și Sleep. Prima funcție presupune că telecomanda are un senzor care detectează temperatura la nivelul acesteia iar aparatul reglează temperatura în funcție de acest lucru. A doua funcție se va dovedi utilă pe timp de noapte întrucât temperatura și nivelul de zgomot vor fi adaptate așa încât să aveți un somn odihnitor.
Pentru a utiliza cât mai rapid aparatul, acesta a vine cu kit de evacuare inclus. În acest fel montajul va fi unul rapid rapid și fără bătăi de cap.

Contra: Din păcate acest model nu are tehnologie wifi, acest lucru însemnând că nu poate fi comandat de pe un telefon mobil. Un alt lucru care trebuie remarcat pe care un cost ușor peste medie.

Concluzia mea referitoare la modelul Ariston Mobis Plus 10 este că se va dovedi mai mult decât util celora interesați de un aparat ușor de folosit și de la un producător premium.
Despre Ariston trebuie să scriu că e un producător italian, fiind specializată în aparatură de climatizare și termice.

Te-ar mai putea interesa