Alizee Blue AW12H1, păreri și review model 12000 btu

Dacă sunteți interesați în a face o climă plăcută pe o suprafață de 35-55 mp atunci aparatul Alizee Blue AW12H1 ar fi o variantă bună. Vine de la brandul Alizee care e pe piață de circa 10 ani și care e specializat în aparatură de climatizare.

Acest AC vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv aspectiv și funcțional. Chiar dacă are o capacitate medie de răcire-încălzire trebuie să știți că e un aparat cu o eficiență energetică bună, fiind vorba despre clasa A++.
Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre cum arată unitatea interioară și cea exterioară.

Ce mi-a plăcut/ nu mi-a plăcut

Păreri pro

Modelul acesta Blue AW12H1 de la Alizee vine cu multiple avantaje, printre acestea fiind kit-ul de instalare inclus, fluxul de aer inteligent, prezența wi-fi și multiplele funcții. Printre aceste funcții se numără Sleep, dezumidificare, Auto-restart etc. Funcția Sleep se va dovedi utilă pe timp de noapte deoarece reduce nivelul de zgomot și temperatura e optimizată. O altă funcție întâlnită la toate aparatele de aer condiționat e Auto restart, iar aceasta are rol de a reporni aparatul în cazul unei pene de curent.
Unitatea exterioară e protejată prin faptul că aparatul e dat cu un strat anticoroziv.

Păreri contra

Ca aspect negativ ar trebuie să menționez că filtrarea e una de bază. E o filtrare pe care o întâlnim la toate aparatele clasice (nimic special).

Concluzia mea referitoare la acest model Alizee Blue AW12H1 e că-și merită banii dacă vreți ceva pentru o suprafață medie, iar dacă vreți ceva cu capacitate mai mare atunci recomand modelul de 24000 btu.
Dacă sunteți interesați de consumul de curent electric atunci ar trebui să scriu că are 1,5 kW consum nominal la răcire și tot atât la încălzire.

Te-ar mai putea interesa