Argo Ecolight Wi-Fi, aparat de aer condiționat multisplit cu două telecomenzi

Argo Ecolight Wi-Fi este un sistem de aparate de aer condiționat interesant, adică aveți o singură unitate exterioară, două aparate interioare și două telecomenzi. Varianta de jos oferă două aparate diferite, unul de 9000 BTU și altul de 12000 BTU, adică pentru încăperi de dimensiuni diferite. Aici mă refer la o sufragerie și la un dormitor nu foarte mare. Nu are sens să optați pentru un aparat portabil sau unul mult mai performant (Heinner HS18WIFI++ are 18000 BTU) dacă acele camere sunt depărtate sau nu vreți să le răciți simultan.

E mai bine așa cu două aparate în special că aveți telecomandă pentru fiecare dintre ele. Există și pachete mai scumpe decât acesta cu trei unități, dar nu cred că ar fi cazul deoarece două sunt de ajuns și unul este perfect pentru suprafețe mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Depinde de suprafață și de câte camere este vorba, însă dacă nu vreți să răciți/încălziți tot, atunci aveți nevoie de două aparate. Ar mai trebui să menționez că serviciul de instalare nu este atât de costisitor în cazul acestui sistem multisplit (comparativ cu ce pentru două aparate diferite).

Revenind la aparate, acestea oferă toate funcțiile necesare, adică de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare. Adică nu mai sunt necesare alte aparate pe perioada sezonului rece sau când umiditate din casă e mai crescută. Ar mai fi și alte dotări care le-aș numi speciale deoarece nu le vedem pe aparatele foarte ieftine de pe piață și nu mă refer la cele oferite de producători de top. Acestea sunt: autodiagnoză, timer, purificare aer, iFeel (răcire până ce se atinge temperatura setată în zona telecomenzii), dezghețare inteligentă, funcționare silențioasă.

Concluzie

Argo Ecolight Wi-Fi reprezintă o soluție foarte bună pentru locuința voastră dacă vorbim de o suprafață de până la 50 mp și costă ceva mai mult pentru că oferă un plus de performanță. Nu costă mai mult decât două aparate independente, plus că și instalarea nu este la fel de costisitoare. Deci ar trebui să vă gândiți bine când aveți nevoie de cel puțin două aparate de aer condiționat.

Te-ar mai putea interesa