Tesla TT37AF-1232IAW, aer condiționat cls A+++ din gama Virtuoso

Dacă vă interesează un aparat de aer condiționat pentru o suprafață de undeva la 35 mp Atunci o opțiune foarte bună ar fi Tesla TT37AF-1232IAW. Acesta face parte din gama Virtuoso Superstar și e un model premium.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu filtrare avansată și dotări smart. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim și că are o mică urechiușă de culoare albastră. Acest lucru presupune că aparatul vine cu facilitatea de a realiza o admisie aerului din exterior cu până la 30 mc/h. În felul acesta o să beneficiați de aer proaspăt.

Pro: Pe lângă faptul că are eficiență energetică extrem de bună (clasa A+++), acest model are și alte avantaje care le voi descrie în rândurile care urmează.
Filtrarea este una avansată cu filtru Hepa H11 și ionizare. aceste lucruri fac ca aerul din interior să fie curat, adică să nu aibă alergeni, praf sau bacterii.
Controlarea se se poate realiza de la telecomandă sau de pe un telefon. Ultimul lucru este posibil datorită faptului că are wifi.
Funcțiile de climatizare sunt unele clasice, adică cele patru: dezumidificare, ventilație, răcire și încălzire.
Alte caracteristici utile ar fi Autorestart, Sleep, Timer și mod Automat. acestea ne întâlnim și la alte aparate de aer condiționat modern, indiferent că sunt ieftine sau scumpe.
Contra: Singurele dezavantaje ar fi ca aparatul are un cost de achiziție puțin peste medie și că nu are kit de instalare inclus.

Per ansamblu recomandă acest model celora care vor un produs premium la un cost care să nu fie exagerat. Iar, dacă doriți un model cu o capacitate mai mare (18000 BTU, de exemplu) atunci vă recomand modelul TM53I13-1832IAWUV.
Sunt curios de motivele care va făcut să alegeți acesta aer condiționat și cât de mulțumiți sunteți de el. Lăsați opinia dumneavoastră în rândurile care urmează.

Te-ar mai putea interesa