Ariston Mobis 8, aer condiționat portabil de 800 btu

Ariston Mobis 8 este un aparat de aer condiționat portabil capacitate de 8000 BTU. Datorită acesteia se va dovedi suficient pentru încăperi până la 16 mp. Spre deosebire de alte modele portabile, acesta are patru funcții de climatizare. Aceste funcții sunt încălzire, răcire și dezumidificare.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model clasic de la un producător italian. Din imaginea de alături se poate observa că designul e unul clasic, iar în partea superioară pe disponibil un panou de comandă. Aerul condiționat poate fi comandat de la acest panou sau de la telecomandă.

Pro: Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
În pachet o să aveți livrat, pe lângă telecomandă, kitul complet de instalare. Evident că instalarea se realizează la fereastră.
Eficiența energetică a aparatului de climatizare este A cu un consum de 0,9 kWh. Acest lucru este precizat pe eticheta energetică. Un alt lucru menționat pe aceasta e nivelul de zgomot de 62 decibeli.
La acest model o să întâlniți caracteristici similare modelelor standard, printre acestea fiind funcția Sleep și Follow me.

Contra: Din păcate acest model nu are tehnologie wi-fi, motiv pentru care nu îl puteți controla de pe un telefon mobil.

Per ansamblu acest model Mobis 8 de la Ariston se va dovedi perfect pentru cei interesați în a avea o climă plăcută indiferent de anotimp. Spre deosebire de modelele standard, la acesta instalarea e una foarte simplă și scăpați de instalatori sau lucruri similare. Dacă doriți ceva cu capacitate mai mare atunci recomand modelul Mobis Plus 10.
Sunt curios de motivele care va făcut să alegeți acest aparat. Lăsați opinia dumneavoastră în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa