Acer beTouch E200

În acest articol voi scrie despre acest telefon mobil Acer beTouch E200 care este un telefon pentru un buget destul de bun. Este un smartphone bazat pe Windows Mobile 6.5. Spre deosebire de celelalte telefoane din categoria sa, acesta vine cu o tastatură numerică glisantă cu T9 și din păcate îi lipsesc unele butoane senzitive (open și close) care ar fi fost de folos unui telefon cu sistem de operare Windows Mobile. Deci închiderea de ferestre se va putea face doar prin apăsarea butonului de închidere a fiecărei ferestre cu ajutorul ecranului tactil. Este un smartphone solid, ușor de folosit și ieftin. Alternative de la Acer la acest model sunt beTouch E110, beTouch E400 și beTouch E130. Acest telefon mobil de la producătorul Acer are un preț bun, prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În mână
Spatele

Specificații tehnice

Un astfel de telefon mobil Acer beTouch E200 are o greutate de circa 146 de grame, deci nu este nici greu dar nici ușor. Ecranul este unul de tip TFT care reproduce 65k culori. Acest display are o diagonală de 3 inci și o rezoluție de 240 cu 400 pixeli. După părerea mea ecranul putea avea o rezoluție ceva mai mare dar asta ar fi presupus o autonomie mai mică. La capitolul porturi are mufă microUSB 2.0. Memoria ROM este de 512 MB iar cea RAM este de 256 MB. La capitolul comunicații are GPRS clasa 10, EDGE clasa 10, 3G și bluetooth. Camera de 3.15 MP fotografiază la rezoluții de până 2048 cu 1536 pixeli și poate și filma dar la o calitate inferioară. Acer beTouch E200 are un sistem de operare Windows Mobile 6.6 Professional.

beTouch E200 vine cu browser HTML, player media, GPS și diverse aplicații (Word, Excel, PowerPoint, OneNote și PDF viewer). După cum ați observat nu are Wi-Fi, radio FM și cameră secundară.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: beTouch E200 este un telefon pentru un buget modic, are un design metalic elegant, destul de performant, autonomie destul de mare de circa 5 ore de convorbiri și 400 de ore în standby.

Ca minusuri: nu are Wi-Fi.

Concluzie

Acest telefon mobil Acer beTouch E200 este un telefon elegant și performant oferit de Acer. Acest mare producător de electronice dorește să exceleze la mai toate categoriile (telefoane, laptopuri, tablete, televizoare și netbookuri) și se pare că investește destul de mult în produsele sale pentru a oferi utilizatorului ceva unic, ieftin și performant.

Te-ar mai putea interesa