Acer beTouch E130

Un telefon inspirat din design-ul telefoanelor Blackberry este acest telefon Acer beTouch E130. Deci design-ul nu este chiar unul orginal dar cu siguranță este un mode solid dar ușor. Este echipat cu un ecran de 2.6 inci, trackpad și tastatură QWERTY. Ca și dotări suplimentare are un procesor de 416 MHz, 256 MB de RAM și 512 MB ROM. Plus, că mai rulează un Android 1.6 și nu putem să avem pretenții la un procesor de 1 GHz, Android 2.2 (Froyo) sau mai știu eu ce. La un așa preț nu cred că puem s avem pretenții în special că a fost creat pentru a vei în ajutorul celor care folosesc aplicații de tip mesagerie instantă sau trimit multe mesaje. Deci un astfel de telefon nu trebuie să fie performant ci funcțional. Un astfel de telefon are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă la modelele beTouch E110, beTouch E400 și beTouch E200.

Poze

În mână
Spatele

Specificații tehnice

Acer beTouch E130 are o greutate de 109 grame și vine cu un display generos de tip TFT de 2.6 inci. Acesta reproduce 65k culori și vine cu o rezoluție de 320 cu 240 pixeli. Tastatura este una QWERTY care este destul de ergonomică. Ca și caracteristici speciale are trackpad optic și accelerometru. La capitolul porturi Acer beTouch E130 are mufă 3.5 mm și microUSB 2.0. Memoria RAM are o capacitate de 256 MB iar cea ROM este de 512 MB. beTouch E130 are slot pentru card MicroSD de până în 32 de giga. La capitolul comunicații are EDGE și GPRS clasa 10, 3G, Wi-Fi și bluetooth. Camera foto de 3.15 MP face poze de 2048 cu 1536 pixeli și filmează. Nu vine cu cameră secundară dar vine cu un procesor de 416 MHz și sistem de operare Android 1.6 Donut.

Alte caracteristici ce nu le-am menționat sunt: are radio FM, GPS, busolă digitală, browser HTML și vine în două culori (negru și alb). Ca și aplicații are: Acer Spinlets, Acer UrFooz apps, Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Player media, Google Talk, Document viewer etc. Are integrate platforme precum: Picasa, Facebook și Flickr.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia acumulatorului este de peste două săptămâni în standby și circa 6 ore de convorbiri, are un design destul de bine realizat, este ușor, solid, performant și un preț acceptabil pentru un smartphone.

Ca minusuri: putea avea o cameră foto ceva mai performantă.

Concluzie

Acest telefon Acer beTouch E130 este un telefon mobil destul de bun pentru cât costă și deci are un raport calitate/preț destul de bun.

Te-ar mai putea interesa