Acer beTouch E400

Acest telefon Acer beTouch E400 este un dispozitiv de dimensiuni mari și aici mă refer la faptul că vine cu un ecran generos de 3.2 inci. Acest smartphone cu Android 2.1 Eclair este disponibil spre a fi comandat și după părerea mea este cel mai reușit model din seria beTouch de la Acer. Aici mă refer la performanțele sale, software-ul destul de nou, design elegant și preț modic. Trebuie să recunoaștem că telefoanele cu Android sunt mai reușite din toate punctele de vedere față de cele cu Windows Mobile, plus că interfața este mai prietenoasă și mai ergonomică. Acer beTouch E400 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și alternative mai ieftine la acest model sunt beTouch E110, beTouch E130 și beTouch E200.

Poze

Pornit
Spatele

Specificații tehnice

beTouch E400 are o greutate de circa 125 de grame și vine cu ecran tactil de tip TFT de 3.2 inci. Acesta reproduce 256k culori și vine cu o rezoluție de 320 cu 240 pixeli. Ca și caracteristici vine cu accelerometru pentru rotirea automată a ecranului, busolă digitală, notificări prin icoane luminate cu leduri și interfață Acer UI.

Pe partea de porturi și comunicații Acer beTouch E400 este dotat cu microUSB 2.0, mufă jack (3.5 mm), 3F, EDGE clasa 10, Wi-Fi, bluetooth 2.0 și GPRS clasa 10. Memoria RAM este de 512 MB iar cea RAM este de 256 MB. Camera foto/video vine cu autofocus, un senzor de 3.15 MP care presupune poze de 2048 cu 1536 pixeli și poate și filma. Nu vine cu cameră secundară pentru videotelefonie dar vine browser HTML, procesor de 600 MHz, sistem de operare Android v2.1 Eclair, radio FM, GPS și diverse aplicații utile, printre care amintesc: Pocket Office (cu Word, Excel, PDF viewer, PowerPoint și OneNote), player media și site-urile de socializare sunt integrate.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o versiune de Android destul de bună, are o autonomie de peste două săptămâni în stand-by și 5 ore de convorbiri, design elegant și modern, rapid și are un preț competitiv.

Ca minusuri: nu are suport pentru multi-touch.

Conluzie

Acest telefon mobil Acer beTouch E400 este un smartphone cu design unic și dacă doriți un smartphone mai deosebit puteți opta pentru acesta deoarece sunt foarte puțini posesori de telefoane mobile Acer și în spația posesori de beTouch E400. Deci dacă vreți să ieșiți în evidență cu un smartphone, acesta este acela.

Te-ar mai putea interesa