Acer beTouch E110

Trebuie să recunoaștem că acest telefon Acer beTouch E110 că este un telefon „deștept și simplu”. Este un model destul de funcțional și compact plus că vine cu un design modern și ergonomic. Este un model entry-level dacă pot spune așa, deoarece nu excelează chiar la toate capitolele dar are toate dotările necesare pentru a fi un smartphone bun. Costă puțin, având un preț bun Vezi prețul special de azi » și pot spune că își merită banii chiar dacă are Android 1.5. Trebuie să recunosc că beTouch E110 nu este un model nou, ci a apărut cu ceva timp în urmă motiv pentru care are și versiune de Android ceva mai veche. Ca și alternative la acest model recomand modelele beTouch E130, beTouch E200 și beTouch E400. Aceste modele sunt ceva mai scumpe dar și mai performante. Performanțele lor sunt direct proporționale cu prețul lor, deci dacă dorești unul mai bun va trebui să scoți ceva mai mulți bani din buzunar.

Poze

De sus
Spatele

telefon[/telefon]

Specificații tehnice

beTouch E110 are o greutate de doar 105 grame. Ecranul TFT este unul tactil care reproduce 256k culori. Acesta are o rezoluție de 240 cu 320 pixeli și o diagonală de 2.8 inci. Pe partea de porturi beTouch E110 are microUSB 2.0 și jack 3.5 mm pentru căști. Memoria internă poate fi mărită cu un card microSD. Memoria RAM este de 256 MB iar cea ROM este tot de 256 MB.

La partea de comunicații un astfel de telefon Acer beTouch E110 are bluetooth, GPRS și EDGE clasa 10, 3G și din păcate un are Wi-Fi. Camera foto/video are un senzor de 3.15 MP care fotografiază la rezoluții de 2048 cu 1536 pixeli și filmează la o calitate destul de mică. Vine cu un procesor de 416 MHz și sistem de operare Android 1.5 Cupcacke.

Ca și alte caracteristici Acer beTouch E110 are browser HTML, radio FM, GPS, widgeturi de la Acer, meniu multimedia Acer, aplicații pentru rețelele de socializare, player pentru muzică și clipuri, Pocket Office cu Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer etc.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia bateriei este de 5 ore de convorbiri și 440 de ore în regim standby, are un design simplu și elegant, ușor, performant și bun.

Ca minusuri: nu are Wi-Fi și versiunea de Android este cam veche.

Concluzie

Acest telefon Acer beTouch E110 poate fi o soluție ieftină pentru cei ce își doresc un smartphone bun cu un buget nu prea mare și care nu doresc să mai facă un abonament pentru al achiziționa ci mai degrabă ar dori un smartphone la liber.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer beTouch E110”

Comentariile sunt închise.