Toshiba Satellite L750-1Q3

Dacă căutaţi un laptop alb cu performanţe Office mari atunci alegeţi un laptop Toshiba Satellite L750-1Q3 ca acesta. Performanţele sunt asigurate de procesorul Core i3 Sandy Bridge dar şi de cantitatea mare de memorie RAM – 6 giga – care e cam multă după părerea mea. O alternativă la fel de interesantă e Satellite L750-1PM. Acei 6 GB poţi fi utili dacă vreţi să încercaţi jocuri cu placa video integrată HD Graphics 3000. Design-ul e unul foarte reuşit în special că vine pe alb iar carcase e una lucioasă. Ar fi fost interesant dacă carcasa ar fi fost venit în totalitate pe alb ca şi la cele VAIO. Dar şi aşa, nu veţi găsi un VAIO la un preţ aşa de accesibil cum e al acestui laptop Toshiba. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din faţă
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul foarte bun pentru necesităţile zilnice în special că e un Core i3-2330M de 2.2 MHz cu placă video HD Graphics 3000 integrată în el şi cache de 3 MB. Vine cu un ecran numit TruBrite care e un LCD LED de 15.6 inci cu rezoluţie numai bună pentru filme 720p.

Capacitatea memoriei RAM e de 6 GB şi se pare că e la o frecvenţă maximă de 1333 MHz, iar un eventual upgrade la 8 cred că ar fi inutil. Capacitatea de stocare al hardului SATA e de 640 giga şi e un model destul de bun şi silenţios.  La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii acesta are următoarele: DVD, card reader, cameră web, difuzor Onkyo, trei USBuri 2.0, port HDMI, LAN, WLAN, bluetooth, VGA, ieşire audio şi microfon.

Are o baterie Li Ion care oferă o autonomie de peste 5 ore numai bună pentru o călători cu trenul sau cu avionul. Cântăreşte doar 2.5 kilograme şi are instalat un sistem de operare gratuit pentru a nu afecta preţul.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: suport audio HD, Free DOS, tastatură albă, performanţe decente, USB Sleep-and-Charge, design elegant, compatibil SM BIOS etc.

Minusuri: nu văd necesitatea a 6 giga de RAM, consider că 3 sau4 giga de RAM erau suficienţi.

Concluzie

Acest Satellite L750-1Q3 e recomandarea mea pentru cei care au nevoie de o asemenea configuraţie, iar dacă nu optaţi fără ezitare pentru acea alternativă ;). Dacă vă interesează cam cum arată, atunci uitai la clipul de mai jos:

2 comentarii la „Toshiba Satellite L750-1Q3”

  1. Acest laptop arata exact ca in imaginile si filmuletul de mai sus? (ma refer daca are tastatura alba lucioasa, butoanele touchpad-ului nu albe, ci un gri lucios)

  2. În general e ca în filmulețul de mai sus, dar s-ar putea ca butoanele de la touchpad să fie și ele albe în funcție de stocurile magazinelor.

Lasă un comentariu