Asus A516EA, laptop office pe albastru

Dacă vă interesează un laptop nou de la un producător cu reputație bună atunci vă recomand să vă uitați la modelul ASUS A516EA. Acesta e un model office/business cu procesoare Intel și portabilitate foarte bună.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe banii aceștia primim un notebook PC care se descurcă foarte bine la sarcini de birou. Din poza de alături cred că se poate vedea că are un design specific Asus. Ar mai trebui adăugat faptul că are culoare albăstruie. Producătorul numește această culoare ca fiind Peacock Blue.

Păreri pro și contra

Laptopul e prezent în mai multe variante de configurație. Pe partea de procesoare întâlnim modele cu i3 1115G4 și i7 1165G7. I3-ul e cu două nuclee, iar i7 e cu 4. În acest fel, la cpubenchmark i3-ul scoate 6192 puncte, iar i7 scoate 10448.

La capitolul memorie acest ASUS A516EA vine cu 8 giga memorie RAM. Adică are 4GB integrați și 4 în slot. Stocarea se realizează pe un SSD de 156/512 giga. În felul acesta avem stocare rapidă și care nu consumă mult curent.

Dacă vă interesează ecranul atunci trebuie știut că acest model are un ecran cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare. Fiind un model office acesta are și o rată de reîmprospătare normală de 60 Hz.

Există și un model care vine cu Windows 11 preinstalat, lucru care ne arată că acest model e unul compatibil cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

Pe partea de conectivitate și porturi acest model stă excelent deoarece vine cu wireless ac, 4 porturi USB, HDMI și altele.

Portabilitatea e una excelentă deoarece are greutate de 1,8 kilograme și baterie care poate să țină 4-5 ore. Bateria e una cu două celule.

La capitolul ergonomie acest mode are tastatură iluminată, ecran cu strat anti-glare și greutatea redusă.

În opinia mea, acest model se va descurca de minune dacă vreți ceva de la un producător de calitate și care să facă față unor sarcini solicitante.

Te-ar mai putea interesa