Toshiba Satellite L750-1PM

Dacă vă plac gadgeturile albe şi aţi dori un laptop alb foarte ieftin, atunci acest laptop Toshiba Satellite L750-1PM e cea mai bună recomandare. Vine ca alternativă ieftină la Satellite L750-1Q3. Din păcate are o configuraţie Office care nu vă permite să jucaţi jocuri 3D sofisticate dar vă puteţi uita lejer la filme HD dar şi unele Full HD. Acesta e ideal pentru cei care nu-şi pot permite un VAIO şi nu sunt gameri înrăiţi. Design-ul e unul foarte elegant cu o suprafaţă albă lucioasă care e destul de rezistentă la zgârieturi. Această nouă serie -750- aduce nuanţe de culori interesante sub formă de carouri, iar în cazul acestuia e vorba de un alb cu gri foarte deschis. Configuraţie cu procesor Dual Core, 4 giga şi placă video cu suport HD e ideală pentru o persoane care doreşte un înlocuitor pentru vechiul sau actualul desktop sau laptop. Având în vedere că are o culoare interesantă, veţi ieşi în evidenţă cu el foarte uşor atunci când ieşiţi în oraş sau pe o terasă. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Dual Core B950 care face parte din familia Sandy Bridge având o frecvenţă de 2.1 GHz, un cache de 2 MB şi o placă video integrată în acesta HD Graphics 2000. Puteţi viziona alături de prieteni filme HD la calitate bună având în vedre rezoluţie HD+ a ecranului LCD de 15.6 inci şi faptul că e iluminat cu tehnologie LED pentru culori vii şi contrast mare. Memoria RAM 1333 MHz e mai mult decât suficientă în special datorită frecvenţei mari, şi anume de 4 giga. HDD-ul intern al acestui laptop e unul de 500 giga şi poate fi înlocuit cu un SSD dacă doriţi ca laptopul să pornească mai rapid dar şi aplicaţiile vor porni mai rapid.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii vine cu următoarele dotări: cititor de carduri, unitate DVD, cameră web, un difuzor, trei USBuri 2.0, HDMI, VGA, o ieşire audio, microfon, LAN, WLAN şi bluetooth.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: arată foarte bine, carcasă destul de robustă, suport pentru sunet HD, USB Sleep-and-Charge, tehnologie Enhanced Intel SpeedStep, vine cu sistem de operare gratuit (Free DOS), autonomie de peste 5 ore şi cântăreşte doar 2.5 kilograme.

Minusuri: nu are nici un port USB 3.0.

Concluzie

Acest Laptop Toshiba numit Satellite L750-1PM e recomandarea mea pentru cei care doresc un gadget alb elegant ;i performant pentru necesităţile zilnice fie că sunt acasă fie că sunt la locul de muncă. Cam aşa arată:

Un comentariu la „Toshiba Satellite L750-1PM”

Lasă un comentariu