HP 17-cn2013nq, 5 avantaje ale acestui laptop argintiu

Anul nou, adică 2023, vine cu o multitudine de noutăți de la Hp, printre care acest notebook PC HP 17-cn2013nq. În acest scurt articol m-am gândit să prezint laptopul și principalele avantaje care te-ar face să-l cumperi. Evident că le coi prezenta pe cele mai importante 5 deoarece nu vreau să vă rețin prea mult.

Înainte de toate trebuie să scriu că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv cu un excelent raport între preț și dotări. Ca o paranteză, cred că ați observat că e un model cu i5 și placă video dedicată. Dacă nu, atunci am să intru mai în detaliu în rândurile de alături.

HP 17 cn2009nq

Principalele 5 avantaje ale lui HP 17-cn2013nq

1. Placa video dedicată

Aceasta face ca laptopul să fie unul foarte bun la sarcini multimedia.

E vorba despre NVIDIA GeForce MX 550 care este o soluție grafică dedicată pentru laptopuri și desktop-uri de buget. Este bazată pe arhitectura Turing și oferă performanță îmbunătățită pentru jocuri și editare video. Suportă tehnologii precum DirectX 12.1, OpenGL 4.6, OpenCL 3.0 și Optimus.

Probabil că trebuia să scriu că e un model din clasa 3 a plăcilor video, în clasele 2 și 1 fiind modele destinate jocurilor și implicit laptopurilor de gaming.

Are o frecvență de bază de 1320 MHz  cu Boost și dispune de 2 GB de memorie GDDR5. Placa NVIDIA GeForce MX 550 este deseori întâlnită în laptopuri care oferă un raport excelent calitate-preț.

2. Aspectul e unul foarte plăcut

Un laptop argintiu precum acesta atrage privirile și este potrivit pentru acasă, dar și la lucru. Nu știu dacă vedeți din poză, dar e vorba despre un model complet argintiu/gri, doar rama ecranului e una pe negru. Oricum, fiind vorba despre un model al anului 2023 are o ramă foarte îngustă.

3. Procesorul i5 este unul rapid cu 10 nuclee

Procesorul Intel Core i5 oferă o performanță excelentă pentru sarcini de lucru obișnuite, cum ar fi navigarea pe web, editări documente, prezentări și multe altele. Fiind vorba despre un model i5-1235U al anului 2022, acesta scoate 13.655 puncte pe cpubenchmark.

4. Portabilitatea excelentă

Nu doar că are o baterie care poate să țină 6 ore, dar și greutatea e una de 2kg. Asta în condițiile în care discutăm despre un laptop de 17 inci cu grafică dedicată.

5. Ergonomia foarte bună

Evident că o greutate mică contribuie la o ergonomie excelentă, dar sunt și alte lucruri care contribuie. Aș menționa ecranul cu panou IPS și strat anti-glare. De asemenea trebuie ținut cont și de faptul că are tastatură iluminată și taste ușor de folosit întrucât e o tastatură chiclet.

Te-ar mai putea interesa