Toshiba Satellite L750-1LC

Dacă vrei să-ți cumperi un laptop care să arate bine atunci laptopul Toshiba Satellite L750-1LC ar fi recomandarea mea datorită faptului că arată foarte bine așa pe alb (Luxe White Pearl), are dotări la zi (procesor core i5 2430M, 4GB RAM, hard încăpători și o placă video de gaming – GeForce GT 525M pe 128 biți) și un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Deoarece e un laptop premium are Windows la bord pentru ca dumneavoastră să nu vă bateți capul cu instalarea lui ori cu instalarea driverelor.

Poze

Capac
Cam aşa arată din faţă (dar fără tastatură numerică)

Specificaţii tehnice

Toshiba L750-1LC e un adevărat gadget deoarece are chiar și port USB 3 (ca L735-138 care are un ecran mai mic), pe lângă cel de tip 2.0. Ecranul fiind de 15,6 inci va fi ideal pentru vizionarea filmelor HD, iar dacă vreodată o să vă plictisească dimensiunea ecranului atunci o să puteți conecta un HDTV sau un monitor etern prin intermediul portului HDMI din dotare. Pentru pasionații de jocuri am o veste bună fiindcă modelul de față are două plăci video, dintre care una e un GPU integrat în procesor și vă va asigura o autonomie mare pe când celălalt model e pentru jocuri datorită prezenței a 2 giga memorie și bus-ul memoriei de 128 biți.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, e perfect pentru gaming, multimedia sau diferite editări (video, arhitectură etc), bateria ține mult (deoarece are tehnologie nVidia Optimus care prelungește durata bateriei), vine cu OS pe 64 biți la pachet, iar performanțele sunt peste medie. Contra: nu am ce să spun rău despre acest model, poate doar că hardul are doar 5400 rotații, dar având în vedere că are multă memorie și procesor Sandy Bridge nu cred că e nevoie de un hard mai rapid.

Concluzie

Modelul Satellite L750-1LC e unul foarte bun pentru orice tip de sarcină și cred cele mai importante lucruri care te-ar face să-l cumperi sunt culoarea, calitatea Toshiba, și performanța reprezentată de procesorul i5 și placa nVidia. Deoarece vine cu Windows, și nu cu FreeDOS, o să-l puteți folosi din primul moment când vine acasă. Nu aș recomanda să schimbați versiunea 7 cu XP deoarece Windows XP e un OS depășit pe care nu vor merge două plăci video deoarece numai Windows 7 vede două GPU-uri. Așa arată la exterior, deci arată ca modelul L655 și cu alte modele albe de la brandul de față.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Toshiba Satellite L750-1LC”

  1. Eu credeam ca e de 17 inci daca e 750, dar va ca aceste coduri nu sunt ca la Asus. In fine, intentionez sa-l cumpar ca un cadou pentru o persoana speciala deoarece vad ca are un pret bun si arata bine pe alb. Numai laptopuri Sony am observat ca mai sunt pe alb insa nu-m prea place Sony, iar preturile sunt cam mari in opinia mea pentru ce ofera. Astfel la acea marca dai multi bani si pe nume nu doar pe ce are in el laptopul.
    Placa video e pentru gaming si cred ca o sa fie utila celor pasionati de jocuri deoarece e pe 128 biti din cate am vazut eu pe un site unde e mentionat acest model de placa.

Comentariile sunt închise.