Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio VPCYB2M1E/P

Dacă doriți să faceți o surpriză iubitei cu un mini laptop roz și nu știți cu ce atunci laptopul Sony Vaio VPCYB2M1E/P ar fi cea mai bună alegere deoarece este ieftin și performant. Există două variante, acesta pe roz și mai o variantă pe argintiu. Deosebirile de culoare nu sunt majore, doar culoarea capacului diferă iar la interior este la fel. Acesta și variantele pe argintiu (VPCYB2M1E/S) şi pe verde (VPCYB2M1E/G) sunt cele mai ieftine modele Vaio dela Sony deoarece sunt mici și compacte. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. VPCYB2M1E/P nu e un model de ultimă generație dar are o configurație mai mult decât suficientă pentru vizionarea de filme HD, câteva jocuri și plus că oferă și o autonomie foarte mare de peste 6 ore.

Poze

Pe roz

Din lateral

Specificații tehnice

Acest VPCYB2M1E/P e dotat cu un procesor E-350 de la AMD care este destul de bun deoarece este un Dual COre de 1.6 GHz, cu cache de 1MB și tehnologie 40 nm. Ecranul are o diagonală de 11.6 inci la o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, deci imaginea va fi una superbă chiar dacă ecranul este mic. Acest display e unul LCD cu tehnologie LED pentru ca imaginile să fie mai clare, colorate iar consumul de energie să fie unul mic. Capacitatea memoriei RAM de 4 giga are o frecvență de 1066 MHz și nu mai poate fi mărită deoarece are numai un slot.

Hardul este unul SATA la 5400 de rotații pe minut și oferă un spațiu de stocare generos pentru filme, jocuri, poze și aplicații. Placa video HD 6310 este una destul de performantă deoarece este integrată în chipul procesorului pentru a oferi un plus de performanță și un un consum redus de energie. Performanțele ei pot fi comparate cu performanțele multor plăci video dedicată pe 64 de biți. La capitolele multimedia, comunicații și porturi VPCYB2M1E/P are cameră web de 0.3 MP, difuzoare stereo, cititor de carduri, microfon, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, mufă RJ-45 pentru rețea, Wi-Fi, port HDMI, port VGA și bluetooth.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomie de peste șase ore, este destul de ușor (1.4 kilograme), configurație bună, sistem de operare Windows 7 pe 32 de biți, buton Assist care poate fi util uneori și carcasă rigidă.

Ca minusuri: un port USB 3.0 ar fi fost util deoarece laptopul nu are unitate optică DVD.

Concluzie

Acest VPCYB2M1E/P  de la Sony Vaio e un model compact de culoare roz și cred că este alegere bună din punct de vedere a configurației dar și al prețului. Așa arată:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ersin

    Este super , functioneaza perfect… eu am insa o problema .Intr-adevar l-am cumparat roz pentru sotie , dar ea … mai neglijenta l-a lasat pe pat si a venit copilu mic si a sarit in pat … ca-i copil si l-a rupt .Efectiv este rupt, functioneaza in continuare perfect insa este sparta carcasa displayului si sunt rupte balamalele. Ma puteti ajuta sa fac rost de pre undeva de o carcasa ? Cineva care i s-a spart displayul, placa de baza ceva si nu mai are ce face cu el ?

Lasă un comentariu