≡ Meniu

„Ea” vrea un mini laptop roz (netbook roz)

Un mini laptop roz e în general pentru „ea” (şi Mircea Badea), dar sunt cam greu de găsit pe internet. Însă cine caută şi găseşte… cel puţin un laptop roz sau netbook roz. Chiar dacă nu sunt multe, eu zic că sunt suficiente modele din care ai avea de ales. Preţurile sunt între 1.000-2.000 de lei, deci în funcţie de bugetul dumneavoastră. Mai precis există netbookuri care au un ecran de 10.1 inci şi laptopuri de 11.6 inci. Nu sunt mulţi producători de laptopuri coloarate, însă Sony Vaio are un model numit Sony Vaio VPCYB2M1E/P.

Din toate netbookurile de pe piaţă recomandările mele ar fi Acer Aspire One Happy2 varianta cu 2 giga sau cea cu 1 giga şi Windows 7, Asus 1008P-PCH020S şi Dell Inspiron 1018. Ar mai fi şi altele dar acestea sunt cele mai bune netbookuri dacă luăm în considerare raportul perfomanţă/preţ. Deci acestea ar fi trei netbookuri, de la trei producători foarte buni. Acestea au preţ cuprins între 1.200-1.999 lei, deci nu ar putea fi un cadou prea scump. Dacă ar fi să aleg eu un netbook roz, l-aş alege pe Acer Aspire One Happy 2 (vine în patru culori) deoarece are procesor foarte bun şi 2 giga de RAM, deci se poate instala un Windows 7 Ultimate fără probleme.

Cele patru culori

Dacă vreţi să o impresionaţi cu ceva mai deosebit, modelul VPCYB2M1E/P de la Sony Vaio rămâne cea mai bună alegere care nu este un netbook ci un laptop de dimensiuni reduse iar performanţele sale sunt mai bune decât cele ale unui netbook roz. La acesta doar capacul e colorat, iar restul este de culoare argintie.

Capacul

Mai precis, are un procesor Dual Core care vine cu o placă video cu suport HD, 4 giga de RAM, HDMI, autonomie de peste 6 ore, carcasă foarte solidă şi Windows 7 preinstalat. Acest mini laptop roz are un preţ de circa 1.900 lei și ceva.

Sper că prin acest mic articol, reuşit să vă recomand un mini laptop roz sau netbook roz bun şi elegant. Alegerea rămâne a voastră şi indiferent pentru care opţi, acesta va fi un cadou generos.

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Liviu

  Inteleg ca vrei sa-ti faci reclama pentru profitshare pe Emag, insa cam exagerezi cu articolele acestea.

 • Naşul

  Nu cred că exagerez pentru că aceste articole au avut foarte multe accesări şi deci lumea este interesată. Undeva aceste articole reprezintă şi un mic ghid de cumpărături.

 • Aris

  Am vrut sa-mi iau si eu un laptop roz dar cand am vazut cat sunt de scumpe mi-a taiat din elan.

 • Cristina

  Bleax. Al meu e din seria business de la HP si e negru cu gri. Rozul e ptr pitzipoance… o femeie care se respecta nu se afiseaza pe nicaieri cu laptop roz , mov sau alte culori… idiote.

 • 2pac4life

  Sora mea are un Acer mov si ea nu este pitipoanca. Laptopurile roz nu sunt de pitipoance.

 • n!co

  pitzipoanca esti u… eu dc as putea m-as si c**a roz

Lasă un comentariu