Sony KDL-32EX520

Acest televizor LED Sony KDL-32EX520 nu este unul 3D, dar îl recomandă un preţ bun Vezi prețul special de azi →, ecranul mare de 81 centimetri, suportul pentru Internet, Skype, DLNA (Wireless Ready), playerul multimedia integrat, ecranul LED (ca al lui KDL-32EX600), tunerul digital şi multe alte funcţii utile. Vine ca o alternativă mai ieftină la KDL32EX720BAEP care este un televizor 3D, dar e şi mai scump.

Poze

Cutia
Oprit

Specificaţii tehnice

Sony KDL-32EX520 este un televizor LED premium care are o diagonală de 32 de inci, adică 81 centimetri. Din păcate nu suportă şi tehnologia 3D.
Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare şi trebuie să ştiţi că KDL32EX520BAEP are câteva caracteristici superioare de sunet cum ar fi Dolby Digital Plus, Pulse, Digital, S Master şi S-Force Front Surround 3D. Ecranul de 81 cm este unul splendid datorită faptului că e LED, rezoluţiei de 1920 pe 1080 care este una perfectă pentru filmele Blu-ray (Full HD), aspectului imaginii care e 16 pe 9 şi pentru simplul fapt că imaginea este cursivă (are 50hz).

Ecranul este unul Edge LED şi vine la pachet cu nişte caracteristici superioare de imagine cum ar fi reducerea zgomotului, x reality, 3d combo filter, 24 true cinema şi live colour technology. KDL-32 EX520 are integrat un tuner digital de tip DVB C şi T cu suport MPEG 4. Acesta se va dovedi destul de util deoarece vă va scuti de achiziţia unor receptoare suplimentare. Pe partea de conexiuni are toate conexiunile posibile, iar cele mai imortante de menţionat ar fi HDMI (patru, deci HDMI 1.4), conexiunea de reţea LAN şi mini jack. KDL-32 EX 520 este un TV Wireless Ready şi de aceea trebuie să ştiţi că are şi DLNA. Multă lume va aprecia faptul că este un Internet TV şi că poţi vorbi prin Skype, dar pentru Skype este nevoie de o actualizare la firmware.

Mai are şi alte caracteristici speciale care le întâlnim la toate televizoarele premium, iar aceste caracteristici sunt: tunerul imagine şi imagine, imagine în imagine, conferinţa prin Skype, playerul pe USB (de muzică, poze, filme), DLNA şi multe altele.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul de circa 2299 lei nu este unul foarte mare, arată bine, e produs de un nume, are multe caracteristici utile pentru oricine vrea să aibă un televizor în tendinţe.
Contra: nu are suport 3D, iar imaginea cursivă e de doar 50Hz. 100-200 Hz erau ideali.

Concluzii

Televizorul LED Sony KDL-32EX520 este unul pentru cei care vor ultimul model (cel mai nou model) de TV de la un producător de renume şi nu vor doar un TV scump, ci şi unul practic cum e Sony KDL32EX520BAEP.

Un comentariu la „Sony KDL-32EX520”

  1. Il am de 3 luni, nu l-am cumparat din Romania, si e cel mai ieftin televizor cu internet de pe piata si fiind admirator al Sony nu puteam sa imi iau altceva in afara de un Bravia.

Lasă un comentariu