Sony KDL32EX720BAEP

Dacă îţi plac televizoarele LED şi 3D atunci sigur îţi va plăcea şi acest televizor LED Sony 3D KDL-32EX720 sau Sony KDL32EX720BAEP. Acesta vine ca o alternativă 3D la Sony KDL-32EX520 şi îl recomandă (pe lângă suportul 3D) imaginea cursivă de 100 herţi, faptul că este un televizor cu Internet (chiar şi prin wireless), imaginea Full HD, ecranul LED, prezenţa DLNA, HDMI şi alte caracteristici utile.Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu tehnologie 3D alături de KDL-40EX720.

Poze

Aproximativ aşa arată televizorul Sony KDL-32EX720.

Cutia
Oprit

Specificaţii tehnice

KDL-32 EX720 este un televizor cu tehnologie LED şi 3D înglobate. Sunetul e reprezentat de două difuzoare a 10W fiecare şi vine cu câteva caracteristici superioare de sunet cum ar fi Dolby Digital, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, S-Force Front Surround 3D, S-Force Front Surround şi S Master. Ecranul e LED (cum ziceam mai sus), are o diagonală de 81 de centimetri, calitate Full HD, aspect al imaginii de 16 pe 9, rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli şi caracteristici superioare de imagine impresionante. Aceste caracteristici sunt: imaginea cursivă de 100 Hz, reducerea zgomotului digital, X-Reality, Live Colour technology, Motion XR 200, 3D combo filter, 24p True Cinema şi Advanced Contrast Enhancer. Aceste proprietăţi enumerate anterior sunt demne de un TV premium.

Are înglobate un tuner digital şi un player multimedia care vă vor scuti de achiziţia separată a două aparate. Tunerul digital este unul de tip DVB-T/C cu suport MPEG4, iar playerul multimedia nu ar trebui să aibă probleme cu redarea fişierelor mkv. Ca şi conexiuni are HDMI, LAN, D-Sub, slot PCMCIA, mini jack pentru căşti, USB şi alte conexiuni mai puţin importante. Tot la capitolul conexiuni cred că ar trebui să precizez că LAN este o conexiune folosită de acest televizor pentru a „prinde” Internetul şi mai trebuie să ştiţi despre KDL32EX720BAEP că este şi un televizor Wireless Ready.

Poate fi folosit pentru a comunica prin Skype, dar e nevoie de o actualizare a software-ului. Astfel, puteţi vorbi pe gratis sau contra cost cu prietenii direct de pe televizor fără a fi nevoiţi să mergeţi la calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, este un produs de calitate de la Sony, e 3D, LED, este un Internet TV, şi poate fi conectat Wireless la Internet fiind Wireless Ready.
Contra: e cam scump, dar are ultima tehnologie în el.

Preţuri

Costă în jurul sumei de 2849 lei şi este unul dintre cele mia ieftine televizoare LED 3D. Dacă nu vreţ neaprat un televizor 3D atunci o variantă mai ieftină ar fi un Sony KDL-32EX520 care are detalii tehnice asemănătoare dar nu are suport pentru tehnologia 3D. Însă, dacă vreţi un TV 3D cu o diagonală mai mare ca a acestuia atunci vă recomand un KDL-40EX720.

Concluzie

Dacă te pasionează foarte mult tehnologia LED şi 3D la un loc atunci televizorul LED Sony 3D KDL-32EX720 va fi unul pe placul tău deoarece le înglobează pe amândouă şi va fi un aparat perfect pentru vizionat filme 3D, Blu-ray şi jucat jocuri pe console.

5 comentarii la „Sony KDL32EX720BAEP”

  1. Modelul acesta e foarte popular in State. Eu traiesc in USA si am acest model de cateva luni fara a avea probleme cu el. Il recomand din suflet tuturor.

  2. Nu vede subtitrari via dlna server eu am incercat cu visio citeste fisiere mkv fara probleme dar nu vede subtitrarea.daca a gasit cineva rezolvarea rog sa ma lumineze si pe mine…

Lasă un comentariu