Sony KDL-24EX320

Dacă te interesează un televizor LED ieftin atunci acest TV LED Sony KDL-24EX320 ar una dintre cele mai bune variante deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Vine ca o variantă cu o diagonală mai mare la Sony KDL-22 EX320. Cu acest Sony puteți reda clipuri video de pe Internet și mai puteți efectua apeluri gratuite prin Skype cu sau fără cablu. Acest TV are dă posibilitatea de a fi conectat la Internet prin LAN sau WLAN (printr-un Wi-Fi incorporat.)

Cutia
Oprit


Puteți viziona în detalii HD sau Full HD programe TV sau filme cu Sony KDL-24EX320. Iar iluminarea cu LED vă oferă imagini și culori mai realiste și mai vii. Impresionează foarte mult datorită faptului că e ieftin și e un Internet TV. Prin Wi-Fi-ul incorporat aveți parte de Internet indiferent în ce încăpere sunteți. Dacă ă plictisește publicitatea din timpul unui program TV atunci puteți efectua un apel video gratuit cu ajutorul Skype și puteți înregistra emisiunile favorite pe un hard extern conectat pe USB. Un alt lucru interesant la acest TV e faptul că poate fi controlat și de la un telefon inteligent care are instalat program special.

Pe partea de detalii tehnice trebuie să știți că TV-ul are un ecran LED de 61 de centimetri adică 24 de inci, dar nu are tehnologie 3D în el.
Sunetul este reprezentat de două difuzoare de 8 W fiecare și ca niște caracteristici speciale trebuie menționate sunt s-force front surround 3D, s master, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Dolby Digital și a2/nicam. Imaginea este una de claritate Full HD datorită rezoluției de 1920 pixeli pe 1080. Aspectul imaginii este de 16 pe 9 ca la toate televizoarele moderne și trebuie să mai știți că imaginea are câteva caracteristici superioare sau speciale cum ar fi 24p true cinema, imagine cursivă de 50 hz, advanced contrast enhancer, filtru pipeline 3D, x-reality și live colour technology.

KDL-24 EX320 are player multimedia și tuner digital integrate și asta vă va scuti de achiziționarea unui player media sau a unui receptor terestru… în unele cazuri. Conectorii cei mai importanți ai acestui TV ar fi HDMI, S-Sub, conexiunea de rețea (LAN – cu fir, WLAN – fără fir), PCMCIA ți altele. Playerul multimedia redă fișiere de pe USB, deci are și conector USB. 😉

V-ați lua un astfel de televizor de la Sony deoarece are ecran LED, player multimedia, tuner digital, conexiuni pentru internet și multe alte caracteristici utile. Să nu mai zic de preț… că e foarte mic – 1499 lei.
Un minus și singurul ar fi faptul că diagonala lui e cam mică.

Acest Televizor LED Sony KDL-24EX320 este unul perfect din toate punctele de vedere… mai puțin a mărimii diagonalei și sunt sigur că va fi unul dintre cele mai populare televizoare într-o perioadă destul de scurtă.

6 comentarii la „Sony KDL-24EX320”

  1. Televizorul de care zici e un model mai vechi şi nu mai e comercializat, dar există câteva televizoare cu dotări similare sub 1500 lei aici şi le poţi comanda de pe Internet şi ajung în 1-2 zile (normal că transportul e gratuit).

    P.S.: Recomandarea mea ar fi acel Samsung.

  2. Merci de raspuns Nasule,dar mie imi trebuie un LED Tv cu diagonala intre 61-66 cm,FULL HD.Tv-ul de care zic mai e comercializat[doar e model 2011],dar din pacate comerciantii nu vor sa lase inca din pret…Se pare ca va trebui sa mai astept…

  3. Dacă te interesează filmele pe TV atunci mai bine alegi un 22D5000 deoarece acela e mai bun având suport *.mkv cu dts şi tuner dvb-c. Televizorul acesta Sony e vechi şi nici nu mai e în stocul magazinelor, iar playerul intern e cam slăbuţ.

Lasă un comentariu