Sony KDL-22 EX320

Cel mai ieftin televizor LED de la Sony este acest TV LED Sony KDL-22 EX320 (similar lui KDL-22 BX200 care e mai light) de 56 centimetri și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este o alternativă mai ieftină la Sony KDL-32EX600 de 81 de centimetri și KDL-26 EX320 de 66cm și îl recomandă ecranul mic de tip LED, prețul mic, marca Sony care e recunoscută prin calitatea produselor sale, imaginea HD, playerul multimedia integrat, DLNA-ul, tunerul digital integrat, faptul că este un televizor cu Internet și prezența conexiunii HDMI.

Poze

Cutia
Oprit

Specificații tehnice

Sony KDL-22 EX320 este un TV cu ecran cu tehnologie LED și pe partea de sunet are două difuzoare de 8 W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum sunt S Master, S-Force Front Surround 3D, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Dolby Digital și A2 / Nicam. Ecranu este unul de 22 de inci, adică de 56 de centimetri, iar imaginea este HD deoarece V-ul are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Aspectul imaginii este 16 pe 9 și imaginea are numeroase caracteristici superioare cum ar fi imaginea cursivă de 50 de herți, reducerea zgomotului digital, 24p true cinema și multe altele.

Foarte utile sunt media playerul și tunerul digital care sunt integrate. Playerul multimedia va reda de pe USB o multitudine de formate audio i video dar s-ar putea să fie unele probleme cu formate ca mkv. Tunerul digital este util, dar nu știu dacă vor merge toate programele HD prin acesta. Sony KDL-22 EX320 are cele mai utile conexiuni cum ar fi HDMI, jack, USB, dar și multe altele. Alte caracteristici utile ale acestui TV sunt DLNA, senzorul de lumină, EPG, un tuner PIP, controlul parental, suportul pentru Internet și multe altele.

Păreri pro și contra

Pro: prețul este acceptabil, are Internet, ecranul este mic, are DLNA, ecranul e LED și are multe alte caracteristici care le poți întâlni doar la televizoarele premium scumpe.
Contra: era mai bine dacă avea mai multe HDMI-uri deoarece două sunt cam puține.

Concluzie

Televizorul LED Sony KDL-22 EX320 este unul cu ultimele dotări cum ar fi Internet, player multimedia, tuner digital și tehnologia LED și are un preț foarte competitiv de circa 1449 de lei.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Sony KDL-22 EX320”

 1. Salut.
  L-am luat pe acest TV pentru este cel mai ieftin televizor cu iluminare LED. Ma deranjeaza foarte mult ca rezolutia nu e mai mare sa se vada mai bine filmele Blu Ray.

  Jocurile nu prea merg pe Sony KDL ca pe o plasama pentru ca redarea imaginii se face la 50 Hz ceea ce face ca imaginea sa nu fie redata chiar cursiv la cea mai medie rezolutie. Nu m-au ajutat la nimic caracteristica de contrast inbunatatit, filtrele cu 3D, imaginea de 24 de biti sau X reality.
  Imaginea pare mai reala decat pe un LCD, dar nu se compara cu o palsma de 3000 de lei. Si credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc.

  Are numeroase intrari si acestea sunt conectorul PC cu 15 pini, SCARTul, intrarea RF, D SUB si nuami 2 HDMI. Eu zi ca nu le era greu sa mai puna vreo inca 2 HDMI sa fie HDMI 1.4 nu 1.2.
  Playeru din tv nu ma ajutat cu nimic. Am bagat un mkv de un GB si nu am mers. O fi de la decodor.
  Boxele care sunt fiecare de 8 watt sunt cam slabe pentru mine si am conectat sistemul meu audio Samsung si se vede diferenta.
  Sunetul e bun, dar se putea si mai bine.

  Sony KDL-22 are si o intrare pentru net dar numai retea eternet sau si wireless? Am incercat sa ma uit pe Youtube şi Vplay, dar nu m-am prins cum.
  Are o optiune de detectare a prezentei dar nici asta se pare ca nu merge sau nu stiu cum se face.
  Consumul de curent este unul destul de mic la KDL-22 deoarece are LED. Consuma 32 normal si cu o luminozitate mai mare consuma peste 40 de Watt.
  Mi-a spus un prieten ca in mod stand by consuma sub 1 watt.
  Greutatea lui este de 4 kile daca e pe perete si daca e pe masa are 5.
  Pretul pentru acesta mi se pare mare, dar l-am cumparat pentru ca e Sony.

  PS Am vazut ca scrie ca se pot lua widgeturi de pe net pentru el dar nici asta nu m-am prins cum se face. Cica se poate afisa starea vremii si alte info meteo.
  O prietena are tot un Bravia care are si screensaver, dar dupa 6 luni i sa bulit ecranul si dupa ce l-a adus de la garantie a avut numai probleme. Deci nu e prea bine sa folosesti protectii de ecran.

 2. Dacă nu-ţi merg unele chestii pe Sony KDL-22 EX320 atunci trebuie să-i faci update la soft – firmware – însă dacă nu te pricepi poţi să-l strici. Dacă merge bine atunci nu ai nevoie de widgeturi şi alte mofturi.

Comentariile sunt închise.