Sony BDV-E280

Cei de la Sony vin cu sistemul Home Cinema Sony BDV-E280 care e destul de rentabil din punctul meu de vedere. E mai ieftin decât HT-D5530/EN şi BDV-E880 care costă ambele undeva la 2000 de lei și fac cam același lucru. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și poate reda orice format media și fișier (inclusiv mkv), are LAN și e Wireless Ready.

Poze

Am pus două poze cu aparatul și trebuie să știți că exact așa arată. Am pus o filmare la final dacă vreți să vedeți mai de aproape cum arată, dar filmarea e a unui aparat similar ca aspect, dar ceva mai vechi.

Cutia
Pachetul

Specificaţii tehnice

Sony BDV-E280 e un sistem de tip home cinema cu suport Wi-Fi (Ready) și cu posibilitatea de a reda Blu-ray-uri 3D. Ca medii poate reda ORICE, de la CD-uri până la discuri Blu-ray și fișiere de pe USB (harduri externe, memorii etc). Poate rula multe tipuri de fișiere, iar cele importante ar fi mkv, XviD și png.

Pentru decodarea sunetului are DTS (simplu, 96/24, ES matrix 6.1, ES-discrete 6.1, HD etc) și multe de la Dolby. Are tuner radio cu suport radio și pentru conectivitate are USB, HDMI, dar și LAN (chiar și WLAN). Din păcate consumul de energie e cam mare deoarece consumă undeva la 160W. Pentru Internet are LAN și WLAN, iar din acest motiv are un browser web simplu.

Păreri pro şi contra

Pro: are suport 3D, Full HD, suportă discuri albastre, suportă pentru redare filme de pe harduri externe și memorii USB.
Contra: nu am obiecții al achiziția unui astfel de aparat din moment ce vine și cu un film la pachet.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1919 lei e un preț aproximativ pentru acest aparat și cum ziceam în introducere e foarte bun și fără concurență. După cum ziceam la început HT-D5530/EN e o alternativă de la Samsung, dar e cu câteva milioane mai scump. Iar, ceva de la Sony ar fi BDV-E880

Concluzie

E cel mai ieftin sistem cu suport 3 dimensional și FullHD de pe piață și de aceea cred că va fi un best buy în perioada ce urmează.

Vă ofer și un clip cu ajutorul căruia vă puteți face o părere despre acest sistem, dar trebuie să știți că în clip e modelul E370 care arată similar.

Te-ar mai putea interesa