Samsung HT-D5530/EN

M-am gândit că ar fi interesant de recomandat un sistem Home Cinema 3D cu Blu-ray cum e Samsung HT-D5530/EN. Multă lume are câte un TV 3D pe acasă iar un astfel de sistem ar fi numai bun pentru a îmbunătății calitatea audiției ori vizionării filmului 3D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și e un preț bun având în vedere că înglobează tehnlogia FullHD – BluRay și pe cea 3D.

Poze

Cutia
Conectat la un televizor

Specificaţii tehnice

În legătură cu specificațiile tehnice pot spune că Samsung HT-D5530/EN e un sistem de tip home cinema cu 3D și Wi-Fi. Cel mai impresionant lucru la acest dispozitiv e faptul că poate reda discuri Blu-ray 3D, CD și DVD, adică orice tip de disc existent pe piață în momentul de față. Ca fișiere poate reda DivX, jpeg, wmv și altele. Ar trebui să poată reda și mkv, dar în specificațiile oficiale nu e trecut nimic. Poate reda fără probleme formatul mkv, inclusiv DivX HD. Legat de detaliile audio trebuie precizat că are posibilitatea de a decoda DTS (simplu, 96/24 și HD), are Dolby Digital, ProLogic 2, True HD, Digital Plus și 3D depth sound.

Are tuner radio cu RDS ca și playerele mai slabe. Iar, o caracteristică interesantă e memoria internă de 1 giga. Pe partea de porturi are USB, HDMI, dar și altele. Greutatea sistemului e undeva la 4 kilograme și în pachet e inclus un subwoofer, sateliți centru, spate și față. Consumă undeva la 70W și după consumul de energie electrică ne putem da seama că e un aparat electronic destul de economic în comparație cu modelele mai ieftine și mai puțin performante cum ar fi HTS3540/12 de la Philips.

Păreri pro şi contra

Pro: poate reda filme de pe orice tip de disc posibil și are suport 3 dimensional
Contra: costă cam mult.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Un astfel de aparat are un preț pe măsură, adică de vreo 2199 lei, însă suetul e de nota 10. Nu am mai scris despre astfel de sisteme, deci nu vă pot recomanda un sistem 3D cu BluRay, dar am scris despre HT-D555/EN care este cu DVD.

Concluzie

Sistemul e bun pentru cei care u un televizor 3D și vor să aibă și un sistem audio demn ori e bun pentru cei care vor să țină pasul cu tehnologia și vor ultimele noutăți. Dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată și nu vă puteți da sema din imagini atunci vă invit să urmăriți filmarea de mai jos. În clip e modelul C5550 (unul mai vechi), dar sunt destul de identice la aspect.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung HT-D5530/EN”

  1. Cine vrea sa urmareasca un film la intensitate maxima ii recomand asa o scula. Eu il am mai mult de doua luni si nu regret achizitia desi m-a certat nevasta ca am dat mai mult de 20 de milioane pe el.

Comentariile sunt închise.