Sony BDV-E880

Unul dintre cele mai populare sisteme audio/video ale momentului e sistemul Home Cinema 3D cu Blu-Ray Sony BDV-E880. L-ar recomanda faptul că are suport 3D, Blu-ray şi conexiuni de reţea (e chiar şi Wi-Fi Ready). (Sony BDV-E280 ar fi ceva similar, dar cu un preţ mic.)
Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine la pachet cu un cadou de circa 200 lei ce constă într-un film.

Poze

Acestea nu sunt poze cu modelul, ci doar vă ofer o posibilitate cum l-aţi putea monta. Poze puteţi vedea dând clic mai jos sau urmărind clipul modelului 870 care e un model ceva mai slăbuţ.

Cum ar putea fi montat

Detalii tehnice

Sony BDV-E880 e un sistem home cinema care e capabil să redea filme 3D şi ca nişte caracteristici speciale ar trebui menţionate suportul DLNA, conexiunea LAN şi faptul că e Wireless Ready. Ca discuri poate reda orice de la CD la Blu Ray Disc, iar ca formate redare poate reda inclusiv mkv. Suportă chiar şi harduri externe deoarece are USB, iar pe această conexiune se pot conecta chiar şi memorii USB.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: calitatea sunetului şi a imaginii e inegalabilă când vine vorba de Sony şi acest aparat nu face excepţie de la această regulă.
Contra: poate că pe mulţi i-ar opri preţul, dar acesta e aşa de mare deoarece sunt puţine astfel de gadgeturi pe piaţă.

Preţuri (cel mai mic şi bun preţ)

Poate că un preţ de circa 2289 lei e mult, dar pe piaţă astfel de aparatură e un unicat şi doar în vreo câteva luni poate că rpeţul va scădea la 1600 lei. Poate. Ca o alternativă de la acelaşi producător aş recomanda modelul BDV-E280 care e la un preţ de circa 1400 lei, dar nu e chiar aşa de performant. La preţul de peste 2000 lei nu prea putem vorbi de economie, dar putem vorbi de ecologie deoarece nu consumă aşa de mult curent, deşi puterea totală e undeva la 1000 W.

Concluzii

Multă lume a aşteptat să apară sistemele cinema pentru acasă cu suport Blu-ray şi uite că şi-au făcut apariţia şi pe piaţa de la noi la preţuri… bune.
Poate multă lume se uită pe calculator la filme, iar un astfel de electronic ar fi o achiziţie bună pe partea de sunet. Poate nu v-am convins să-l achiziţionaţi şi de aceea am pus video review-ul de mai jos ca să vă conving. Sper să înţelegeţi ceva din el deoarece e în olandeză sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa