Sharp LC22LE430E

Televizorul LED Sharp LC22LE430E are o diagonală de 22 ţoli şi e similar cu LC19LE430E dacă e să vorbim de detalii tehnice. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e justificat de ecranul LED şi rezoluţia 1080p. Ţi-ai lua un astfel de aparat datorită preţului accesibil, suportului pentru redarea de filme 1080p fără pierderi de detalii, playerului capabil, ecranului LED şi tuenrului digital util vizualizării de posturi HD.

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC22LE430E are o diagonală de 22 de inch (vreo 56 centimetri) şi are suport Full HD. Astfel, rezoluţia e una de 1920 pe 1080 pixeli şi asta înseamnă că poate reda fără probleme filme Blu ray.
Are tuner HD şi player multimedia integrat. Şi mă gândesc că playerul nu va avea probleme cu redarea fişierelor mkv caracteristice filmelor Blu-ray.
Difuzoarele au 6W RMS, iar ca porturi conectoare ar trebui menţionate HDMI, AV, VGA şi USB.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, poate reda filme BD fără pierderi de detalii esenţiale, are multimedia player, ecran cu leduri şi tuner digital care e capabil să redea posturi HD.
Contra: ecranul are o dimensiune cam mică. (Mă gândesc că acest TV va fi apreciat tocmai datorită ecranului mic.)

Preţuri (cel mai mic preţ)

1099 lei e un preţ destul de bun pentru un televizor nou apărut şi care are dotări cum ar fi LED, tuner HD, multimedia player şi conexiune HDMI. Nu ştiu dacă preţul va mai scădea, dar ca resigilat (un fel de second hand) ar putea fi mai ieftin.

Alternative

LC19LE430E e un televizor similar, dar cu un preţ mic, suport HD şi o diagonală de 19 inch. E pentru cei care nu au chiar aşa de mulţi bani sau vor un televizor mic.

Concluzie

Sharp LC22LE430E este un aparat util pentru cei care se mulţumesc cu mai puţin şi nu au neaparată nevoie de tehnologii inutile pentru ei cum ar fi conexiunile de reţea, suportul pentru aplicaţii sau suportul 3D.
Meniurile TV-ului sunt simple şi cred că va fi destul de uşor de utilizat de persoane vârstnice sau copii mici.

Un comentariu la „Sharp LC22LE430E”

  1. Arata aproximativ ca in pozele prezentate de tine iar eu il cumpar deoarece are un design aparte si un ecran mic. Pretul nu trebuie nici el neglijat deoarece nu prea gasesti nimic la 900 de lei. Nimic in sens calitativ.

Lasă un comentariu