Sharp LC19LE430E

Televizorul LED Sharp LC19LE430E de 19 inci (48 centimetri) e un nou TV de la Sharp care are nişte caracteristici impresionante. Aceste caracteristici care l-ar recomanda sunt ecranul LED, preţul mic, diagonala potrivită pentru o cameră mică, tunerul digital integrat, playerul multimedia, prezenţa HDMI-urilor şi designul reuşit. E destul de asemănător cu LC19LE320E şi LC22LE430E, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest preţ e justificat de faptul că are tehnologie de ultimă generaţie integrată şi că e nou.

Poze

Scos din cutie
Acasă

Specificaţii tehnice

Sharp LC19LE430E este un televizor de 19 inci, adică 47-48 centimetri, care are suport HD datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli.
Are tuner DVB T şi C cu suport MPEG2 şi MPEG4. Playerul media e capabil de a reda clipuri video (DivX+), audio şi poze prin USB. Nu are suport mkv şi nici nu poate reda filme 1080p fără pierderi de detalii deoarece are doar suport 720p.
Sharp LC19LE430E are două difuzoare de 3 W fiecare, iar pe partea de conectori are HDMI, Scart conector AV, VGA şi altele.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, are integrate un player multimedia şi tuner digital integrate, designul e destul de reuşit. Un alt plus e şi suportul HD. Şi conexiunile (HDMI, Scart etc) sunt nişte plusuri care ar trebui apreciate.
Contra: diagonala ecranului e cam mică. Poate era interesant dacă avea suport Full HD, dar de la o anumită distanţă faţă de televizor nu prea faci diferenţa dintre 720p şi 1080p.

Preţuri (cel mai mic preţ)

949 lei e un preţ aproximativ pentru un televizor de ultimă generaţie destinat camerelor mici. Pentru cei care vor un TV şi mai ieftin ar trebui să aştepte până apar resigilatele, iar aceste resigilate ar putea fi undeva până la 100-200 de lei mai ieftine.

Alternative

LC19LE320E e un televizor similar din punct de vedere al detaliilor tehnice. Preţurile sunt şi ele similare, dar el aş recomanda televizorul din acest mini review deoarece e mai nou.

Concluzie

Sharp LC19LE430E e un televizor de recomandat pentru cei care au nevoie de un televizor în apartamentul sau garsoniera lor. Cei care se aşteaptă la tehnologie de ultimă generaţie vor avea parte de aşa ceva prin achiziţia unui astfel de aparat, dar trebuie să ştiţi că nu e capabil de redat 1080p şi filme sau fişiere mkv.

Te-ar mai putea interesa