Serioux Intel Pentium DC G620

Românii de la Serioux fac niște calculatoare destul de bune și de aceea vă recomand un pachet desktop PC Serioux Intel Pentium DC G620 2.6GHz, 4GB, 500GB + monitor LED LG 18.5″ E1911S-BN + multifuncțional HP 3504a Wireless + router Wireless EDIMAX. Pachetul nu e deloc scump având în vedere că primești tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura sarcinile în condiții optime acasă sau la birou. Monitorul E1911S-BN e unul nou și același lucru poate fi spus despre imprimantă sau componentele din interiorul carcasei calculatorului. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu e deloc mare deoarece vine cu procesor Pentium G620 care e foarte bun deoarece e dual core și deoarece are cip grafic integrat.

Poze

Serioux Intel Pentium Dual Core G620 e un calculator care ar fi foarte bun pentru sarcini office și arată destul de bine. Faptul că arată bine se vede din imaginile de alături. Carcasa nu e una unicat deoarece și alte modele de desktop-uri de la acest producător arată la fel sau mai bine spus au această carcasă.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Specificațiile PC-ului nu sunt chiar la superlativ dar sunt ok pentru un calculator de birou. Monitorul cu care vine e unul de 18,5 inci și are o rezoluție de tip HD+. Pe acest ecran o să puteți vedea filme 720p, dar și 1080p dacă o să reușiți să le faceți să meargă. Placa video e una integrată, dar se poate pune una dedicată pe PCI E… asta dacă vă pasionează jocurile.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tot ce ai avea nevoie de la un PC, adică cu periferice (monitor, imprimantă, tastatură și maus) și cu router; procesorul e unul cu două nuclee; are multă memorie RAM; hardul are o capacitate mare de 500GB și 7200 rotații; i se poate face upgrade în cazul în care vreți să beneficiați de mai multă performanță.
Contra: nu vine cu cip grafic care să aibă propria sa memorie.

Concluzie

Dacă vrei un PC nou la un preț accesibil și ani nevoie de o imprimantă atunci cred că aceasta ar fi o soluție ideală. Multă lume își face un PC pe componente, dar acesta a fost realizat de experți așa încât toate componentele să fie compatibile și să funcționeze la potențial maxim. Sursa e una de 450 și de aceea nu văd vreo problemă dacă vreți să-i mai puneți un hard sau ceva de genul.

Lasă un comentariu