LG E1911S-BN

Acest monitor LED LG E1911S-BN face parte din noua serie de la LG care prezintă chiar și un pivot (pentru a fi rotit la 90 de grade). Datorită faptului că nu are DVI și HDMI, nu e cea mai bună soluție pentru gamerii pretențioși în special dacă doriți să achiziționați trei astfel de monitoare, însă e numai bun pentru cei care navighează de web, vizionează filme sau folosesc diverse aplicații. Se poate observa că face parte din seria E11 (din codul său) care vine cu un consum mai mic de energie datorită tehnologiei LED. Un model de 21.5 inci e E2211S-BN care în rest prezintă cam aceleași caracteristici tehnice. E1911S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Ce mai conține pachetul

Specificații tehnice

Display-ul său e unul LED de 18.5 inci cu rezoluție HD+ și deci calitatea imaginii va fi una superioară. Iar datorită contrastului de 5 milioane la 1, imaginile sunt foarte clare și nu mai trebuie să măriți luminozitatea în filme. Ca și caracteristici are: un timp de răspuns de 5 ms, Mega Contrast, unghiuri largi de vizibilitate, rate de refresh bune și altele. Chiar dacă nu prezintă DVI sau HDMI e un model indeal pentru vizualizarea de pagini web și de fișiere de tip portret (datorită pivotului). Acele intrări video vă pot fi de folos doar dacă vizionați filme 1080p sau vă jucați cine știe ce jocuri, dar în filmele 720p nu veți avea probleme cu calitatea. Acesta poate fi ajustat în diverse poziții în special datorită funcțiilor: tilt, height, pivot și swive. E un upgrade ieftin și numai bun pentru cei care posedă un desktop PC mai vechi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluția HD+ e probabil cel mai mare plus al acestui model (acesta vă asigură o calitate decentă a imaginilor), are doar 2.8 kilograme, consum foarte mic (18W), poate fi ajustat cum doriți și e accesibil.

Minusuri: având în vedere că e un model HD, era normal să fi avut cel puțin o intrare DVI.

Concluzie

Îl recomand deoarece la un așa preț nu veți găsi un model mai bun și în special cu rezoluție mare, iar la un așa preț nu prea veți găsi modele mai bune dar să sperăm că pe viitor vom găsi chiar și DVI pe astfel de modele LED. LG E1911S-BN e ideal pentru cei care nu sunt gameri înrăiți și vor doar un spațiu de lucru mai mare pentru editare (de exemplu: foto). Jos puteți viziona un clip cu un model foarte similar (cel de 21.5 inci):

Te-ar mai putea interesa