Samsung T27A750

Unul dintre cele mai elegante și în același timp și performante ecrane de pe piață este acest monitor/TV LED 3D Samsung T27A750. Acesta vine ca alternativă la modelul pe 23 de inci T23A750 care bineînțeles este mai ieftin și s-ar putea să nu mai fi disponibil pe stoc. Aceste se adresează atât gamerilor cât și celor pasionați de filme și seriale. Cu un astfel de monitor puteți să transformați propria cameră într-un cinema. Pentru a face acest lucru posibil , va trebui să achiziționați mai mulți ochelari 3D. Samsung T27A750 3D are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este un preț cam mare, dar tehnologia își are prețul. În partea din jos (picior), are butoane senzitive pentru accesarea meniului. Are un design foarte elegant și anume suprafață neagră lucioasă cu picior argintiu. Dacă vă plac monitoarele elegante, atunci ar trebui să vă uitaţi şi la modelul T27A950.

Poze

Din spate

Specificații tehnice

Display-ul monitorului este unul de tip LED care are o diagonală generoasă de 27 de inci. Pe acesta puteți viziona filme Full HD datorită rezoluției de 1920 cu 1080 pixeli. Puteți juca jocuri fie de pe consolă fie de pe PC fără să vă faceți griji la sacadări sau alte inconveniente datorită timpului de răspuns de 2 ms, a ratei de refresh de 120 Hz și a tehnologiile prezente pe acesta. Aspectul ecranului bineînțeles că este unul wide.

Luminozitatea este de 300 cd/mp, contrastul dinamic este unul de tip Mega DCR, iar unghiul de vizibilitate este de 170 grade pe orizontală și de 160 pe verticală. Ca și facilități Samsung T27A750 are TV Tuner incorporat că doar este și TV, și are două boxe integrate de 7 W fiecare. Deci dacă vă hotărâți să achiziționați un asemenea gadget, achiziția unui sistem audio nu este necesară. Ca și conectori Samsung T27A750 3D vine cu: mufă 3.5 mm pentru căști, două USB-uri 2.0, un composit, LAN (RJ-45), două HDMI-uri, RF in, component și Digital Audio Out.

Ca și caracteristici speciale are: ConnectShare (USB 2.0), Picture-In-Picture, conversie de la 2D la 3D, filtru pentru zgomot digital, 3D Sound (TV), InstaPort S, Samsung 3D, Room EQ , Auto Sound Calibration (ASC), Extended PVR, Dolby Digital plus pulse, Smart@TV, SRS TheaterSound HD, Anynet+ (HDMI-CEC), BD Wise, Auto Motion Plus 120Hz, Allshare (DLNA), căutare automată pentru canale TV și Remote Control App Support.

Păreri pro și contra achiziției

După cum vedeți Samsung T27A750 3D are două intrări HDMI-uri, în eventualitatea în care mai aveți o consolă sau un Blu-Ray player. Deasemenea are multe porturi pentru ca să nu vă ma încurcați cu prea multe cabluri de la PC.

Singurul minus ar fi prețul piperat.

Conluzie

Samsung T27A750 nu este un model prea portabil datorită greutății de 7 kilogram și a dimensiunilor generoase, dar este unul foarte reușit din punct de vedere al tehnologiilor și specificațiilor.

Te-ar mai putea interesa