Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 223V5LHSB2/00, monitor Full HD cu panou TN

Monitorul LED Philips 223V5LHSB2/00 e bun pentru orice dacă nu sunteți un utilizator pretențios și nu sunt multe modele ca acest în acest buget. Designul monitorului e plăcut și se vede din poza postată, iar butoanele sunt poziționate inteligent în partea dreaptă unde nu iasă prea mult în evidență. Trebuie apreciată conectivitatea foarte bună a acestui model, iar aici mă refer la conectorul HDMI, pentru că VGA-ul e cam standard pe modelele clasice (lipsește pe cele de top). Pentru a vă conecta cu HDMI, aveți nevoie de o placă video sau o placă de bază cu această ieșire.

Se adresează celor cu un buget destul de mic și vor ceva performant, iar acest brand chiar oferă soluții office interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Din numele său reiese ce fel de diagonală are și o consider destul de mare comparativ cu cea a unui laptop. Îl compar cu un ecran de laptop pentru că sunt destul de multe asemănări. Chiar dacă o diagonală de 21.5 inci nu e cea mai mare de pe piață, aceasta e însoțită de o rezoluție satisfăcătoare – Full HD. Nici nu aș alege un model mai mic pentru că nu vor impresiona la nici un capitol.

Iluminarea din fundal se face cu tehnologie W-LED și am mai văzut-o la multe monitoare de la acest brand. Caracteristicile tehnice sunt bune în acest caz: timp de răspuns de 5 sm, contrast generos, luminozitate de 200 cd/mp și altele.

Păreri pro și contra

Imaginea e îmbunătățită cu tehnologia numită SmartContrast, astfel că imaginea are mai multe negru și nu trebuie să măriți luminozitatea pentru că aveți un contrast destul de mare. Ecranul vine doar cu anumite ajustări, iar în acest preț se poate doar înclina. Dacă nu aveți un birou spațios ori prea mare, acesta poate fi pus pe un suport de perete.

Philips 223V5LHSB2/00 nu oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate, dar în rest nu ai ce să-i reproșezi. Are un consum mic ca multe alte modele recente lansate, iar dacă nu vă plac specificațiile sale alegeți un panou diferit VA, IPS sau altul (în funcție de ce vă interesează).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu