Samsung T27A950

Un monitor foarte elegant şi care are Tuner TV integrat deci este şi televizor este acest monitor/Televizor LED 3D Samsung T27A950. Se adresează mai multor categorii de persoane datorită specificaţiilor şi caracterisiticilor speciale. Vine ca alternativă la modelele Samsung T27A750 și B2430HD care costă ceva mai puţin şi vine cu design la fel de elegant. Este un model foarte compact cu imagine 3D dar acea imagine 3D poate fi văzută doar cu ochelarii speciali. Un asemenea monitor dă un plus de eleganţă livingului sau locului în doriţi să-l puneţi. Se adresează celor pasionaţi de jocuri, filme şi emisiuni TV. Bineînţeles, există posibilitatea vizionării de filme şi în format 2D. Samsung T27A950 3D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutie
Cam așa arată

Specificații tehnice

Display-ul lui T27A950 are o diagonală destul de generoasă, 27 inci (68.5 cm). Acest ecran este unul LED de tip Full HD adică are o rezoluţie de 1920 cu 1080 pixeli. Mai are o luminozitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de tip Mega DCR, aspect imagine 16 pe 9, timp de răspuns de 3 ms, unghi maxim de vizibilitate de 160 de grade pe orizontală şi 170 de grade pe orizontală şi reproduce 16.7 milioane de culori. Ca şi facilităţi, are: două boxe integrate de 7 fiecare şi TV Tuner. Pe partea de conectivitate are composit, RF in, SCART, intrare audio PC, ieşire audio digitală, component, două intrări HDMI, două porturi USB 2.0, CI Slot şi mufă RJ-45.

Are următoarele caracterisitici speciale: are Allshare, InstaPort S, Smart@TV, Samsung 3D, 1 tuner PIP, DNIe cu motor HyperReal 3D, EPG, Dolby Digital Plus Pulse, DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, BD Wise, 3D Sound (TV), DVB-T/T2/C, Anynet+, ConnectShare (USB 2.0), 120 Hz şi Extended PVR. Acest model Samsung T27A950 3D nu poate fi montat pe perete datorită suportului fix. Acesta cântăreşte undeva la 6.2 kilograme şi are un consum maxim de 70 W.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Dacă aveţi un buget generos ar trebui să nu ezitaţi şi să luaţi un T27A950  deoarece oferă cele mai bune tehnologii video de pe piaţă. Vine cu un design modern şi în acelaşi timp elegant. Poate fi conectat atât la o consolă cât şi al un player media/PC/laptop datorită celor două HDMI-uri.

Din păcate este destul de scump, şi pot spune că tehnologia şi eleganţa îşi au preţul.

Concluzie

Acest monitor/TV de tip LED numit Samsung T27A950 3D este o alternativă la un televizor cu imagine 3D numai că pentru acesta aveţi nevoie de ochelari.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung T27A950”

 1. Daca nu se folosesc ochelari 3D imaginea va fi cu ceva deosebita fata de modelul Monitor / TV LED Samsung T27A550 , care nu este 3D? Sunt ochelarii incomozi? Este vederea afectata daca se priveste un ecran 3D fara ochelari speciali? Dar cu ochelari ? In timpul lucrului la PC cu acest monitor(3D) trebuie purtati ochelari?
  Rog raspuns urgent,
  Multumesc mult.

 2. În modul 2D imaginea nu diferă cu mult în sensul că între cele două nu sunt diferențe semnificative, doar la partea de tehnologii diferă. Modelul 3D poate fi folosit și în modul 2D deci nu necesită ochelari atunci când îl folosești, dar în modul 3D vei avea nevoie de ochelari deoarece nu vei vedea mai nimic. T27A950 vine cu o mulțime de tehnologii și mufe de aceea e și mai scump dar având în vedere diferența de preț nu prea am ce să zic deoarece alegerea depinde de bugetul tău alocat. Dacă vrei să faci o alegere bună alege T27A950.

 3. Ma ajuta cineva sa ma hotarasc intre aceste 2 monitoare ? s27a950d si t27a950 . Stiu ca modelul T are tv in plus dar ca minus fata de S are timpul de raspuns mai mare cu 1ms si rata reala de refres este de 60 fata de 120 la modelul S. Mentionez ca monitorul il v-oi folosi pentru redarea filmelor Full HD , 3D si pentru programe tv (receptionate prin reciver hd, deci ar merge si modelul S ). Jocurile nu ma intereseaza .Acum nu stiu exact daca acei 120 Hz pe care nu ii are ,va influenta asa de mult calitatea filmelor. Va multumesc

 4. Că iei S sau T tot acolo ești, dacă nu ai nevoie de dotările lui T (tuner digital, boxe, LAN, USB etc).
  T-ul are doar 60Hz la 1920 pe 1080 și multe lucruri în plus. Despre cei 120 herți ai S-ului nu cred că vor influența prea mult performanțele monitorului cum nu o va face nici acea milisecundă în minus. Tot legat de cei 120Hz, HDMI-ul nu suportă mai mult de 60hz la 1080p.
  Există și un model mai ieftin de Cinema 3D – LG D2542P-PN, însă are doar 23 inci.

 5. In cazul acesta ,daca nu imi va influenta calitatea filmelor categoric o sa aleg modelul T. Daca hdmi-ul nu suporta 120 hz se pare ca DP care se gaseste pe S ar suporta asa ceva(nu sunt sigur). Va multumesc mult de raspuns

Comentariile sunt închise.