Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VP228DE, monitor ieftin cu Flicker-Free și filtru Low blue light

Monitorul TN Asus VP228DE are un design modern și clasic care cred că o să vă placă. Arată ceva mai bine în realitate și când îl puneți pe birou alături de PC. E un monitor nou cu tehnologie Flicker-Free care reduce pâlpâielile, astfel că ochii nu vor mai fi așa de obosiți după orele de lucru. Nu cred că aș putea să spun că e un monitor de gaming, ci mai degrabă unul office/multimedia. Pentru gaming sunt necesare tehnologii compatibile cu plăcile grafice (FreeSync, G-Sync, V-Sync), specificații mai bune și conectivitate HDMI.

Majoritatea sunt mulțumiți de alegere pentru că e bun pentru taskuri zilnice și imaginea e una calitativă, că doar discutăm de generația precedentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Panoul TN e cel mai accesibil de pe piață și nu cred că vă deranjează că acesta nu e cel mai grozav monitor de pe piață (ținând cont de cât costă). Sunt specificații bune pe acesta și tehnologiile le amplifică mai bine. Mai sunt cele VA și IPS, dar să nu uităm nici de derivatele lor. Fiecare tip de panou oferă alte avantaje sau dezavantaje, iar în funcție de preferințe veți face alegerea dorită.

Conținutul pachetului e același ca la multe alte monitoare și cablul VGA e inclus și în acest caz.

Păreri pro și contra

Contrastul e foarte bun în cazul acestui model și imaginile sunt ceva mai naturale decât în cazul monitoarelor vechi. Oferă diverse moduri în funcție de ce veți face pe el, chiar și unul pentru jocuri. Cel pentru jocuri se numește GamePlus și e o noutate pentru cei pasionați – veți putea cronometra timpul petrecut în fața monitorului și alege una dintre cele patru ținte. Tehnologia SplendidPlus oferă ajustează parametrii ecranului în funcție de condițiile de lumină din jur sau ce veți face pe el. Ideea e că acesta are mai multă grijă de ochii voștri decât vechile modele.

Asus VP228DE se poate conecta la orice PC datorită conectivității VGA, însă lucrurile pot sta diferit dacă monitorul are doar HDMI sau DVI. În acea situație trebuie să vă faceți un upgrade, adică cumpărați o placă video cu ieșire corespunzătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu