Samsung T23A750, monitor/TV LED 3D

Un alt ecran 3D oferit de Samsung care cu siguranță vă lasă cu gura căscată este acest monitor/Televizor LED 3D Samsung T23A750. Spun asta deoarece are un design modern și foarte elegant. După cum vedeți are suprafață neagră lucioasă și picior argintiu pe care veți găsi butoanele pentru accesarea meniului. Dacă sunteți în căutarea unui televizor și nu doriți unul clasic ci unul compact de tip 3D dar să fie și monitor atunci acesta r fi alegerea potrivită deoarece este nou și foarte performant. Un alt motiv pentru care l-ați cumpăra ar fi acela că nu mulți își pot permite un asemenea ecran și deci veți putea impresiona prietenii cu aceasta. Poate fi ideal pentru cei care posedă o consolă dar și pentru cei care au un PC/laptop performant deoarece are o diagonală mare de 23 de inci și imaginile nu vor mai fi ca înainte (2D) ci 3D. Samsung T23A750 are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar dacă nu vreți să-l folosiți ca și TV cu player ci mai mult ca monitor pentru filme și jocuri atunci puteți alege un S27A950 care este considerabil mai mare (27 de inci). Un model mai mare este T27A750.

Poze

Din spate
Din față

Specificaţii tehnice

Display-ul este unul LED. Acesta vine cu o diagonală de 23 de inci și un timp de răspuns de 3 ms. Mai are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect imagine 16 pe 9, unghi de vizibilitate maxim de 160 de grade pe verticală și 170 pe orizontală, și luminozitate 250 cd/mp.

T23A750 vine cu TV Tuner și boxe integrate de 3 W fiecare. Pe partea de conectori acest T23A750 are intrare VGA, două HDMI-uri și component. Ca și caracteristici speciale are: Smart@TV, Allshare, Dolby Digital, DNIe cu 3D HyperReal Engine, 3D Sound (TV), Extended PVR, SRS TheaterSound HD, ConnectShare (USB 2.0), dts2.0 și Samsung 3D.

Samsung T23A750 are o greutatea de 3.7-61 kilograme, un consum de 80 W și vine cu ochelari 3D.

Păreri pro și contra

Cred că design-ul și imaginea 3D fac mai mult decât jumătate din monitor, motiv pentru care muți ar alege acesta fără să ezite. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece are toate specificații necesare unui monitor/TV de ultimă generație.

Concluzie

Cred că mulți și-ar dori un asemenea Samsung T23A750 3D deoarece calitatea imaginii este pur și simplu superbă în special că este și 3D, design-ul este unic iar specificații tehnice sunt satisfăcătoare, numai că nu oricine și-l poate permite.

Te-ar mai putea interesa