Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

AOC C24G1, monitor curbat de 1 ms cu Freesync

Monitorul AOC C24G1 are un panou MVA care oferă caracteristici foarte bune pentru gaming și e o alternativă accesibilă la un IPS. Chiar și IPS-urile au avansat destul de mult, însă pentru gaming de buget, monitorul de jos e perfect. Bineînțeles, nu e pentru oricine deoarece tehnologia Freesync se adresează numai posesorilor de plăci video AMD Radeon. Monitoarele acestea sunt mai accesibile decât cele cu G-Sync, iar dacă nu aveți un PC deja pentru jocuri, vă recomand unul cu Ryzen 5 și placă video Radeon. Ideea e că veți ieși destul de ieftin pentru aceleași performanțe și nu veți regreta alegerea făcută.

Acesta nu e conceput pentru a fi pus pe perete pentru că are un picior cu reglaj bun pe înălțime, astfel puteți să vă uitați la el cu privirea înainte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poate că din poze nu îți poți da seama ce diagonală are, însă e una destul de mare – 23.6 inci. Ținând cont că nu veți sta departe de ele, eu zic că e de ajuns. Nici nu ar avea sens să stați departe de el că are un design curbat și trebuie să stați în raza de vizionare. Acest design oferă avantaje când vă jucați pentru că oferă o imagine panoramică, însă cele ultrawide parcă ar fi chiar mai interesante dacă vă rezumați strict la gaming.

Chiar dacă am zis că nu e pentru a fi pus pe perete, el suportă un kit de montare VESA.

Păreri pro și contra

Porturile disponibile pe acesta sunt diversificate, iar dacă vă interesează FreeSync, trebuie să aveți o placă video cu ieșire DisplayPort. Conectorul audio e ideal dacă folosiți căști, deoarece boxele pot deranja pe cei din jur. Piciorul oferă mai multe tipuri de ajustări: înălțime (130 mm), înclinare (de la 4 la 21 grade), rotire (34 grade spre stânga sau dreapta).

AOC C24G1 poate fi mutat cu ușurință și nu ocupă mult spațiu pe birou pentru că are un picior cu un design plăcut. Poate fi folosit chiar și de utilizatorii office, adică puteți lucra pe el multe ore și Flicker Free vă va proteja ochii, astfel nu vor fi atât de obosiți după ore de lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu