LG 22MK430H, monitor Full HD IPS cu 75 Hz

Monitoarele IPS au devenit chiar accesibile și sunt alegeri bune chiar și pentru utilizatorii multimedia (inclusiv gameri). LG 22MK430H are o diagonală de 21.5 inci, deci imaginea va fi una Full HD. Anumite caracteristici tehnice îl fac bun pentru gaming și aici mă refer la rata de refresh și la timpul de răspuns. Poate că nu sunt cele mai grozave dar până la urmă discutăm de un buget mic. Construcția sa e destul de simplă și pe partea din spate se vede că acceptă montaj VESA 75 x 75 mm.

Monitorul arată foarte bine și poate că nu o să vă placă piciorul de masă, de aceea vi se oferă posibilitatea montării sale pe birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala de 21.5 inci e una modestă și de acest pentru a vă bucura de o imagine 1080p, iar variante mai scumpe oferă o imagine QHD sau 4K. Nu are sens un monitor prea scump dacă nu aveți și un PC pe măsură. Panourile IPS oferă caracteristici de imagine foarte bune și ele tind să fie tot mai bune cu fiecare generație.

Ca și tehnologii, monitorul acesta are următoarele: Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Freesync (adaptează refresh la fps-urile din joc) și Flicker Free (puteți petrece mai multe ore în fața sa fără să vă afecteze ochii).

Păreri pro și contra

Acele specificații tehnice împreună cu tehnologiile incorporate fac ca monitorul să fie bun pentru gaming și e un upgrade foarte bun dacă ați avut un monitor vechi de câțiva ani. Toate acele tehnologii menționate anterior sunt foarte importante pentru orice tip de monitor și dacă îl veți folosi pentru gaming, le veți aprecia ceva mai mult. În jocuri, aveți nevoie de o imagine cât mai naturală și clară, fără efect de blur sau altele.

LG 22MK430H e apreciat de utilizatori și nu văd de ce nu ar fi în acest buget. Bineînțeles, un IPS cu timp de răspuns de 1 ms costă ceva mai mult și o diagonală mai mare e binevenită dacă alegeți să-l puneți mai departe de voi (poate pe perete).

Te-ar mai putea interesa