Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RV518I

Laptopul Samsung RV518I vine ca o alternativă mai ieftină şi fără placă video dedicată la RV518E. Arată foarte bine, iar performanţele sunt la fel de impresionante ca şi are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă ar fi să-l includ într-o categorie atunci l-aş include în categoria laptopurilor office deoarece nu e de gamming, iar dacă ar fi să-i dau o notă cred că i-aş da opt deoarece nu are placă dedicată şi nici USB 3.

Poze

Din faţă

Tastatura

Specificaţii tehnice

Samsung RV518I vine cu un procesor Intel i3 model 2310M care e un Sandy Bridge cu plac[ video integrată în cip. Ecranul e unul de 15,6 inci de tip gloss HD datorită rezoluţiei de 1366 pe 768 pixeli. Tehnologia cu care e realizat display-ul e LCD LED şi va asigura nişte imagini de foarte bună calitate. Stă decent pe partea de memorie deoarece are 3 giga de RAM şi suportă maxim 8 giga DDR3 la frecvenţa de 1333 megaherţi. Din păcate, ambele sloturi de memorie sunt ocupate. Hardul e unul de 320 de giga şi are doar 5400 rotaţii pe minut, dar e bun. Cum ziceam anterior, placa video e un model Intel HD model 3000 care are performanţe destul de bune pentru o placă video integrată.

Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo de 3W cu SRS 3D Sund Effect, card reader, webcam şi altele. Ca porturi are USB, HDMI, VGA, LAN şi WLAN. Bateria e de 6 celule şi va asigura o autonomie de circa 3 ore jumătate, iar despre notebook mai pot spune că are tastatură numerică şi o greutate de circa 2,4 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e performant, bateria ţine mult şi preţul e acceptabil. (bateria ţien mult deoarece nu are grafică dedicată şi deoarece procesorul consumă puţin.)
Contra: nu are USB 3.0 şi nici placă video dedicată.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă circa 1799 lei şi în opinia mea nu e mult deoarece e un laptop pentru oameni stilaţi. Poate o să-l găsiţi mai ieftin la promoţiile ce vor urma.

Alternative

RV518E e o alternativă care ar trebui să o luaţi în considerare în cazul în care vreţi un laptop cu placă video dedicată.

Concluzie

E un notebook de ultimă generaţie care nu vine cu sistem de operare şi eu vă recomand să-i instalaţi Windows 7 SP1 pe 64 de biţie pentru ca să folosiţi toţi cei trei giga de RAM. Am pus şi un clip alături pentru ca să vedeţi cum arată cu aproximaţie.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mioara

    Din cate vad eu jocurile merg destul de bine si de aceea cred ca nota 9 ar fi cea mai buna pentru el.

Lasă un comentariu