Samsung RV518E

Un model multimedia (RV) pentru pasionații de gadgeturi de la acest producător e acest laptop Samsung RV518E care vine cu un design elegant, o configurație decentă și o carcasă robustă și elegantă. O alternativă care arată la fel e mai ieftină datorită specificațiilor ceva mai slabe e modelul RV509. Acesta a apărut în România odată cu seria 3 numită 300V5Z. Face parte din această categorie deoarece are un ecran cu tehnologie LED deci numai bună pentru vizionare filme, o placă video dedicată pentru jocuri, difuzoare stereo cu diverse tehnologii audio pentru muzică și Wi-Fi în eventualitatea în care aveți un router wireless sau vă aflați în apropierea unui hotspot. După cum vedeți tastatura e una de culoare neagră la fel și partea din jurul ei, iar carcasa e una argintie. Acest Samsung RV518 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Tastatura

Specificaţii tehnice

RV518E vine cu modelul Core i3-2310M care e un procesor Sandy Bridge. Acesta are o placă video Intel HD Graphics 3000 cu suport HD, o frecvență de 2.1 GHz, un cache de 3MB și tehnologie 32nm. Ecranul e unul LCD cu LED de tip Gloss HD pentru culori mai vii și are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15.6 inci. Capacitatea memoriei de tip RAM DDR3 e de 4 giga la o frecvență maximă de 1333 MHz și acesta poate fi extinsă la 8 giga.

Hard diskul e unul SATA de 500 de giga la 5400 de rotații pe minut. Placa video nVIDIA GeForce GT 520M e un model performant cu memorie video dedicată de 1 giga pe 64 de biți. Pe partea de multimedia Samsung RV518E vine cu unitate DVD, difuzoare stereo incorporate de 3 W, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP și tehnologie audio numită SRS 3D Sound Effect.

La capitolele porturi și comunicații acest Samsung RV518E are port VGA, microfon incorporat, mufă RJ-45 de reţea, trei USB-uri 2.0 pentru periferice, o ieșire audio pentru sistem audio, port HDMI, WLAN și bluetooth. Are o greutate de numai 2.4 kilograme, are un acumulator de 6 celule care oferă o autonomie peste medie, sistem de operare Free DOS și tastatură numerică.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: carcasă solidă, foarte ușor, performanțe decente dacă e să le raportăm cu prețul său, multe porturi și autonomie mare.

Minusuri: RV518E nu are port USB 3.0.

Concluzie

Acest Samsung RV518E e un model și din categoria Premium datorită eleganței și carcasei robustă, dar nu trebuie să neglijăm e că destul de reușit și din privința configurației. Aşa arată:

Te-ar mai putea interesa

9 comentarii la „Samsung RV518E”

  1. Placa video dedicata nu isi are rostul daca vrei un laptop pentru birou dar poate ca e mai buna in redarea filmelor Blu Ray decat una integrata.

  2. ieri mi-am cumparat acest model de laptop… sunt foarte multumit de el…..daca parerea mea conteaza… luati-l cu incredere … merita banii 😉

  3. Salutare. Am si eu o intrebare: oscilez intre acest laptop, Samsung RV518E, si un Asus X54HY-SX030D ambele la acelasi pret, singura diferenta dintre cele 2 fiind placa video care pe Asus este AMD Radeon HD 6470M 1GB, fata de nVidia GeForce GT520M cu care este echipat Samsung, si nu stiu care e mai buna. Un sfat, o parere ar fi bine venita 🙂 Va multumesc anticipat!

  4. Nu e mare diferenţă între cele două plăci video, dar Samsung-ul are un design mai atractiv, în opinia mea.
    Ceva interesant ar fi şi un Dell Inspiron N5110 deoarece există un model la cu Pentium B940 Sandy Bridge, 4GB RAM, HDD 320GB, nVidia GeForce GT 525M 1GB şi la acest model placa video e pe 128 biţi fiind mai bună decât a celor de care ziceai tu.

  5. Hmmm…imi place foarte mult aceasta propunere, sunt fan Dell, doar ca nu stiu nimic despre acest procesor B940. Cum e in comparatie cu cel al Samsung-ului? Placa video ma incanta f mult. Multumesc de promptitudine si pentru ajutor!

  6. E un nou Pentium pentru laptopuri şi spre deosebire de generaţia Pentium P6X00 are o placă video integrată în procesor ceva mai puternică fiind un model bazat pe HD Graphics 2000 şi o mulţime de tehnologii (Turbo Boost etc.). Normal că nu se compară cu un i3 Sandy Brigde din punct de vedere al tehnologiilor, dar la performanţe tot pe acolo cam e.

  7. Am inteles. Daca procesorul e tot pe acolo ca si performanta, acesta va fi laptopul pe care il voi comanda :). Multumesc de ajutor. O zi buna!

  8. Salut, stie cineva unde apare in bios informatii despre temperatura procesorului? Din cate am vazut nu este asa ceva in bios. Poate verifica cineva care are acest laptop?

Comentariile sunt închise.