Samsung 55D6500

Televizorul LED 3D Samsung 55D6500 cu o diagonală de 140cm are suport FullHD și multe chestii care alte televizoare nu le au. Ceva similar e modelul 46D6500, dar 46 are o diagonală mult mai mică. Televizorul din acest mini preview sau review impresionează prin ecranul său mare și multitudinea de caracteristici cum ar fi suportul Skype și pentru rețele sociale, dar și cel pentru aplicații inteligente cum ar fi cea de Youtube sau cea de vreme. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » dar e un gadget deoarece știe să facă mult… mai puțin de mâncare.

Poze

Cutia
Pe perete

Specificaţii tehnice

Samsung 55D6500 este un televizor modern care înglobează trei tehnologii extrem de populare la români și nu numai. Aceste tehnologii sunt cea LED, 3D și Smart TV. Normal că sunt și altele, dar le voi prezenta mai jos.
Stă decent pe partea de sunet deoarece are o putere totală de 30W la difuzoare, iar sunetul are caracteristici ca SRS TheaterSound HD, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus.
Ecranul lui 55D6500 are o diagonală de peste 140 centimetri și are suport Full HD pentru vizionarea fără pierderea detaliilor a filmelor 1080p, adică Blu-ray. Pe partea de imagine are foarte mult caracteristici dar evident că nu le pot enumera chiar pe toate. Acestea ar fi posibilitatea conversiei din 2D în 3D, Motorul 3D HyperReal și altele.
Tunerul digital integrat în aparat e mai special deoarece suportă char și antene de satelit și e de tip DVB-C, T, S și S2. Are și un player multimedia integrat însă nu știu dacă e la fel de capabil ca un A.C. Ryan Playon!HD DVR 2 care este un player dedicat.
Este și un Internet TV deoarece are LAN dar și wireless LAN. Pe partea de conexiuni are HDMI, USB, dar și altele. HDMI-ul poate fi folosit pentru conectarea unei camere cum este Olympus E-PL3 la TV, iar USB-ul pentru conectarea uni hard extern.
Având un ecran mare e normal ca și consumul să fie ceva mai mare adică de 160W, dar în opinia mea nu e mult deoarece și unele monitoare de 20 și ceva de inci au un consum superior.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziția televizorului e faptul că poate face foarte multe chestii, iar contra achiziției e prețul foarte mare, dar știți cum e… dai un ban și stai în față. 55D6500 nu duce lipsă de nimic fiind unul dintre cele mai tari televizoare ale momentului. Un alt plus ar fi și faptul că magazinul online îl vinde la pachet cu ochelari 3D, prelungitor și garanție de 3 ani.

Concluzie

Dacă vrei să ai cel mai tare TV al momentului atunci Samsung 55D6500 ar fi acela și singurul impediment în calea achiziției ar putea fi prețul. Iar, pentru a vă face o părere despre ce poate televizorul 55d6500 m-am decis să pun și un clip.

Te-ar mai putea interesa