Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Olympus E-PL3

Aparatul foto Mirrorless Olympus E-PL3 Black cu Kit EZ-M1415 Black (cunoscut și ca Olympus PEN Lite) e o cameră de 12 megapixeli care vine în formă compactă. Body-ul este unul metalic și foarte stilat iar producătorul acestuia spune că are cel mai rapid sistem de focalizare din lume (nu știu ce să mai cred deoarece Nikon spune același lucru despre camerele Nikon 1 J1 și Nikon 1 V1 🙂 ). Fotografia captată poate fi admirată pe ecranul de 3 inci care e LCD iar filmările se pot realiza la calitate 1080i. Sensibilitate nu știu dacă vă va impresiona deoarece e ISO 12800, dar pe mine mă impresionează.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. Vine în mai multe culori cum ar fi silver, black, white și red. Eu am văzut doar modelul negru în oferta unui magazin online foarte cunoscut. Ceva foarte similar e modelul Olympus E-P3 DZK și l-aș recomanda pentru cei care vor ceva similar dar mai bun.

Poze

LCD-ul rabatabil

Obiectiv

Caracteristici și specificaţii tehnice

Modelul Olympus E-PL3 vine să înlocuiască E-PL2 deoarece are foarte multe îmbunătățiri estetice, dar și la interior.
Inițial am scris că aparatul are 12 megapixeli dar trebuie să știți că are 12,3 megapixeli și un senzor Live MOS de mare viteză.
Ecranul pe care pot fi văzute pozele e de 3 inci și ca ceva special trebuie să știți că poate fi ajustat ca la Sony NEXC3KS.CEE4. Nu știu la ce te-ar putea ajuta acest ecran rabatabil dar pe mine nu mă ajută la absolut nimic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu obiective interschimbabil, face rapid poze, corpul arată foarte bine și e performant. S-ar putea adăuga la plusuri și ecranul care poate fi rabatat dar aceasta e o funcție care pe mine nu mă ajută la nimic. Un mare plus e aspectul clasic dat de
Contra: nu am niciun fel de minus de specificat dar mă cam deranjează faptul că se laudă că au cel mai rapid auto-focus ca toți producătorii de camere foto… mai nou.

Concluzie

Aparatul de față este o combinație între DSLR și aparat foto compact și are un aspect foarte trendy care mie îmi place foarte mult. Obiectivele normal că pot fi schimbate și probabil că vă va atrage și faptul că poate filma Full HD. Alături e și un clip hands-on care ar putea ține loc uni video review. Savurați.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Adam

    Mie imi place mai mult de modelul gri care e prezentat pe youtube. Nu ma intereseaza modelul de fata deoarece eu am un Nikon 1 si sunt multumit de prestatia lui dar imi cam pare rau ca nu am asteptat putin sa achizitionez modelul silver de PL3.

  • Lae

    Si mie imi place modelul deoarece vine in foarte multe culori si am vazut ca exista in comert si destule obiective insa pretul e cam piperat si cred ca trebuie sa ma pun pe strans bani.

  • Naşul

    Prețul nu e deloc mare. Dacă vrei un obiectiv mai bun atunci trebuie să scoți ceva mai mult. Probabil te-ai uitat la modelele scumpe dar există și câteva modele ieftine.

Lasă un comentariu