A.C. Ryan Playon!HD DVR 2

Niciun player integrat în televizoare nu se compară cu unul profesional cum e media playerul A.C Ryan Playon!HD DVR 2 cunoscut și ca A.C Ryan Playon HD 2. În general playerele din televizoare lasă de dorit în sensul că ori nu redau toate tipurile de fișiere media ori nu redau subtitrările integrate în aceleași fișiere și aici intervine un astfel de aparat extern. Dar acest gadget (dacă pot să-i spun așa) nu poate fi folosit doar ca player multimedia ci și pentru a naviga pe Internet sau pentru a descărca de pe torrente (ca BriteView CinemaTube BV-5005HD).
Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Conectorii

Specificaţii tehnice și caracteristici

E considerat ca fiind un centru media Full HD deoarece înglobează un tuner DVB-T, poate reda toate formatele HD (chiar și mkv) și are suport pentru servicii web cum ar fi BitTorret, Picassa, radio prin internet.
Puteți conecta la el multe aparate și îl puteți conecta la o multitudine de tipuri de televizoare deoarece are multe porturi cum ar fi HDMI, USB (2 și 3), LAN (chiar și WLAN). Deoarece are conexiuni de rețea și suport pentru servicii web playerul poate fi conectat la rețele sociale ca Facebook și Twitter.

Păreri pro şi contra

Pro: redă orice format HD și foarte multe tipuri de fișiere, are sprijin în meniuri la limba română, prețul nu e mare și are conexiuni de ‘net ceea ce îl face un înlocuitor destinat celor care nu au un Internet TV.
Contra: nu e la fel de compact ca LG DP1WPBC.

Concluzie

În cazul în care aveți un televizor slab, în sensul că nu are player performant ori conexiuni de rețea, vă recomand acest player profesional deoarece va completa neajunsurile televizorului dumneavoastră. Are suport pentru Twitter, Facebook și alte rețele de socializare dar sincer nu știu cât de utilă ar fi această funcționalitate pentru că dacă vrei să stai pe FB atunci te pui la calculator. Un astfel de dispozitiv e mai mult pentru a savura filme pe televizor și nu pentru a naviga pe Internet, dar bănuiesc că nu strică o funcționalitate în plus chiar dacă la prima vedere nu pare așa de importantă sau utilă.
Un preview video al playerului, chiar și în variantă mini.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „A.C. Ryan Playon!HD DVR 2”

  1. Eu am varianta mini dar am impresia ca al meu e model ceva mai vechi. Aceste playere sunt consacrate si foarte populare printre cunoscatori si e mare pacat ca nu toate magazinele le comercializeaza asa incat sa aiba un pret mic.

Comentariile sunt închise.