Samsung 40ES6100

Un astfel de TV LED 3D Samsung 40ES6100 e unul din cele mai performante televizoare de pe piață deoarece e un Smart TV lansat anul acesta la CES alături de 32ES6100 și deci vine cu cele mai noi tehnologii. UE40ES6100 vine cu aplicații diverse, conversie 2D->3D, Connect Share Movie, Skype etc. Aplicațiile disponibile pe acesta sunt de mai multe feluri și prin intermediul cărora puteți accesa servicii web dar și conținut media de pe web. Pe scurt, puteți spune că vine cu Smart Hub care conține pachetul standard de aplicații care e însoțit de Family Story, Explore 3D și Social TV. Puteți folosi chiar și smartphone-ul pe post de telecomandă, bineînțeles cu ajutorul unei aplicații corespunzătoare. 40ES6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Acest Samsung 40ES6100 are două difuzoare de 10W, DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, filtru pentru zgomot dar și alte tehnologii care vor oferi o sonorizare peste medie. Ecranul său de 101 cm/40 inci prezintă caracteristici tehnice precum: rezoluție 1080p, Mega Contrast, conversie imagine în format 3D, 3D HyperReal Engine,Wide Color Enhancer Plus și Clear Motion Rate 200Hz CMR. Toate acestea pentru a vă oferi o calitate mai bună a imaginii.

Având în vedere că e un televizor, are un tuner TV digital DVB-T/C, intrare antenă, redare PAL/SECAM și porturile necesare. Porturile sale sunt destul de multe și pot spune că nu-i lipsește nici măcar unul: trei USBuri, mufă audio de tip mini, component, trei HDMIuri, Scart, component, compozit etc. Datorită playerului multimedia și a funcției Connect Share Movie, se pot viziona chiar și filme care le puteți lua de pe internet și să le stocați pe o memorie USB/HDD extern. UE40ES6100 prezintă o mulțime de caracteristici speciale dar eu voi enumera doar pe cele mai importante: Wi-Fi Direct, Smart Hub, Social TV, AllShare și Skype. Pentru a accesa serviciul Skype aveți nevoie de cel puțin o cameră web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte elegant, nu-i lipește nimic, are ochelari 3D incluși și Wi-Fi Direct (deci aveți nevoie de un router wireless).

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Samsung 40ES6100 e un televizor LED 3D „inteligent” care își merită banii și e un adevărat succesor al modelelor din 2011. Vă poate oferi o experiență unică sau probabil asemănătoare (în caz că ați fost la un cinema și ați văzut deja un film 3D) în ceea ce privesc filmele și navigarea pe internet, iar alături de acesta vă recomand și un sistem audio 5.1 deoarece TV-ul nu are subwoofer. Un astfel de sistem audio e recomandat pentru camerele mai mari și în special dacă aveți câțiva invitați.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 40ES6100”

  1. Acesta e un televizor 3D exceptional care il detin de vreo 3 luni. Ruleaza orice film cu sunet, inclusiv mkv cu sunet. In perioada de cand il detin nu am imtampinat vreo problema in utilizarea sa chiar daca se spune ca SmartTV-urile sunt mai greu de utilizat. Am citit pe unele forum-uri ca unii au probleme cu conectarea la Internet insa eu l-am conectat la router in maxim 5 minute.

  2. Da intradevar un TV excelent. Am o intrebare pe cand niste recomandari de sisteme audio 5.1 pentru acest tip de TV. Ar fi excelent ceva review-uri.
    Merci mult.

  3. Ma ajutati cu o problema
    Daca ma uit la un videoclip sau la film pe Net dupa 15 min ma scoate si spune ca ,, memorie insuficienta sau alte probleme aparute.
    Spor.

Comentariile sunt închise.