Samsung 32ES6100

Un Smart TV care a apărut anul acesta la CES e acest televizor LED 3D Samsung 32ES6100 (sau UE32ES6100). E vorba de unul foarte performant chiar dacă e foarte scump. Spun asta pentru că față de modelele din seria 4 și 5, acesta are conversie 2D->3D, Wi-Fi Direct, Explore 3D, funcție prin care puteți folosi smartphone-ul pe post de telecomandă și Connect Share Movie (ca 40ES6100). Deci acesta nu mai necesită un player multimedia extern pentru redarea filmelor, doar de o memorie USB sau un HDD extern. Puteți viziona filme chiar și de pe dispozitive DLNA datorită tehnologiei AllShare. Bineînțeles, alături de acestea vine cu toate caracteristicile standarde pentru un Smart TV. 32ES6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Acest Smart TV Samsung 32ES6100 vine cu o diagonală de 80 cm, ecran LED, Mega Contrast și rezoluție 1080p. Bineînțeles nu e un tv obișnuit deoarece acesta face conversie de imagine pentru a vă bucura de imagini 3D fără a avea DVD/Blu-Ray 3D sau un player extern. Poate fi folosit chiar și cu o consolă sau un desktop PC de gaming. Spun asta pentru că vine cu trei HDMIuri. Pe partea de audio are două boxe incorporate, filtru de zgomot, DTS 2.0, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse etc. Tunerul TV e unul digital DVB-T/C ca la oricare alt televizor și beneficiați chiar și de o intrare pentru antenă. Playerul multimedia incorporat poate chiar să deschidă și fișiere video pe lângă cele audio și foto. La capitolul conectivitate acest UE32ES6100 are următoarele porturi: trei USBuri 2.0, RJ45, Wireless, component, composite, minijack 3.5 mm, trei HDMIuri, SCART etc. Consumul său ajunge la circa 50 W și care mi se pare foarte bun pentru un TV așa de mare și performant. Vine cu caracteristici speciale ca: Social TV, Smart Hub, Connect Share Movie, Wi-Fi Direct, browser web, AllShare, Skype etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un televizor cu adevărat performant și care nu-i lipsește nici o dotare, motiv pentru care-l recomand. Wi-Fi Direct e un alt plus al acestui model deoarece nu necesită un adaptor wireless. Design-ul său e unul foarte elegant în special că s-a optat pentru margini înguste, un logo mai mic și acea parte transparentă din zona logo-ului. Ar mai fi multe de lăudat, dar la un așa preț nu cred că veți găsi un model mai bun. Minusuri: nu vine cu ochelari 3D.

Concluzie

Acest Samsung 32ES6100 e recomandarea mea în acest buget iar datorită dimensiunii sale, poate fi instalat în price cameră, fie pe mobilă fie pe perete (aveți nevoie de un suport).

9 comentarii la „Samsung 32ES6100”

  1. L-am luat si pot spune ca face exact ceea ce scrie pe net. Pretul mi se pare incredibil de mic pentru un astfel de televizor si nu il pot decat recomanda celor care vor sa vada filme 3D in intimitatea casei.

  2. Salut! Nu stiu daca sa imi iau acest model sau 32EH6030. Nu am nevoie de wireless sau Smart TV. Am calculatorul langa TV si il conectez direct prin cablu HDMI. Se merita diferenta de pret in cazul asta?

  3. Salut,am intrat in posesia lui si sant uimit ce optiuni are pe el il recomand cu incredere super televizor,multumesc nasu ptr informati mi-au fost de mare ajutor

  4. Buna ziua, as dori sa achizitionez un smart tv pana in suma de 2300 LEI si nu ma pot decide intre acesta si LG 32LM620S, acela vine cu 4 perechi de ochelari in cutie, iar acesta cu nici macar una, tinand cont ca pretul unor ochelari e destul de mare. Astept parerea dumneavoastra!

  5. ” beneficiati chiar si de o intrare pentru antena” bravo, de un astfel de televizor am nevoie..

Lasă un comentariu