Philips HTS2500

Un sistem popular este acest sound home theater Philips HTS2500 cu DVD. Cu toții vrem să avem o senzație cât mai intensă atunci când vedem un film și să savurăm clipa și de acee un un sistem cinema ar fi de recomandat. Televizoarele au propriul sistem integrat, dar două difuzoare (cât au TV-urile) nu se pot compara cu cele 5 ale aparatului de față.

Nu e chiar aşa de performant şi de aceea HTS3540/12 ar fi ceva mai bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Acasă
DVD-ul

Specificaţii tehnice

Philips HTS2500 este un sistem audio cu DVD şi are vreo 300W. Poate reda majoritatea formatelor audio şi video. Este un sistem 5.1 – 5 sateliţi şi un subwoofer.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia este preţu mic (400 lei), calitatea Philips, faptul că are DVD care redă o mulţime de formate şi discuri şi faptul că este 5.1.
Contra achiziţiei ar fi puterea. Cred că putea fi mai mare… sau poate nu.

Concluzie

Acest sound home theater e unul perfect pentru a fi legat la un TV, consolă ori calculator, iar preţul îl recomandă… la fel şi brandul. 😉

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Philips HTS2500”

  1. Este un sistem de nota 10 cu felicitari. Ma asteptam ca la 500 lei sa fie cu ceva probleme dar se descurca impecabil la redarea sunetului din filmele Blu-ray.

  2. Cei de la Philips sunt recunoscuţi pentru produsele lor de calitate şi dacă au un preţ mai mic nu înseamnă neaparat că sunt şi mai proaste din punct de vedere calitativ.

  3. Încă ceva , nu am înţeles , poate să redea Blu-ray? Mie îmi sună ciudat acest lucru , mkv şi/sau m2ts poate să redea de pe usb ?

Comentariile sunt închise.