Philips HTS3551/12

Un astfel de sistem home cinema Philips HTS3551/12 e ideal pentru vizionarea filmelor preferate de pe Blu-Ray-uri, DVD-uri, CD-uri sau chiar de pe memorii USB/HDDuri externe. Vine ca alternativă mai mică la HTS3540/12. Cu acesta puteți aduce cinema-ul la dumneavoastră acasă deoarece e un sistem 5.1 performant – 300 W RMS. Tehnologiile avansate Dolby TrueHD și DTS-HD asigură un sunet surround de o fidelitate ridicată. Având în vedere că are ieșire HDMI, puteți viziona file Full HD pe televizorul Full HD pe care-l aveți acasă. Pentru a controla cu ușurință dispozitivele HDMI CEC cu ajutorul telecomenzi din pachet. Cu acest sistem audio puteți accesa ușor videoclipuri de pe Youtube sau fotografii de pe Picasa fără a porni vreun calculator. Acest lucru e posibil doar prin conectarea sa la internet. HTS3551/12 vine chiar și cu un tuner FM incorporat pentru ascultarea posturilor de radio și deci e ideal pentru cei care nu au CD-uri cu muzică. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pachetul
Așa arată

Specificații tehnice

Puterea maximă a acestui sistem cinema Philips e de 300 W RMS și e dispusă astfel: subwoofer 50 W, boxă centrală 50 W și sateliți 4×50 W. Pe partea de conectivitate are: video compozit, USB, HDMI, audio digitală coaxială, audio digitală optică, LAN dar și alte conexiuni (HDMI 1.4, antenă FM, două Aux-in și music iLINK). Pe partea de decodare sunet vine cu: Resolution Audio, DTS-HD High, DTS Digital Surround, Dolby True HD, Dolby Digital Plus și Dolby Digital 5.1. Suportă cele mai uzuale formate de discuri și dar cele mai uzuale formate video, audio și foto (mkv, AVCHD, png, jpeg etc). Ca și funcții speciale are: egalizator (Movie, Music, Gaming, News și Original), caracteristici superioare sunet (control treble, Night Mode, medii și joase), Video upscaling, EasyLink, Scanare și progresivă. Deci poate fi utilizat ca sistem audio pentru PC sau console hardware.

În pachet veți găsi următoarele: două baterii AAA pentru telecomandă, telecomanda, antena FM, cablul de alimentare, manual de utilizare, un scurt ghid de pornire și garanția.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: suportă multe tipuri de diskuri, sonorizare excelentă, acces la Youtube, multe presetări la egalizator, design elegant, preț accesibil, tehnologii avansate pentru sunet și are toate porturile necesare.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Acest home cinema Philips HTS3551/12 e cu siguranță acea experiență unică pe care o căutați pentru camera dumneavoastră și există chiar și câteva alternative mai puternice în caz că nu vă plac specificațiile tehnice ale acestui sistem cinema.

Te-ar mai putea interesa