Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 227E3LHSU

Un astfel de monitor LED Philips 227E3LHSU e ideal pentru cei care for un monitor cu toate intrările necesare și care să fie unul LED, adică vină cu un contrast dinamic mare, un consum redus de energie, o imagine mai colorată și un design subțire și elegant (ca modelul 227E3LPHSU ori 227E3QPHSU). Toate cele trei intrări (VGA, DVI și HDMI) care sunt utile deoarece monitorul poate fi conectat la mai multe gadgeturi (consolă, PC, player media etc.) Pot spune că e ideal pentru cam tot: jocuri, filme, navigare web, proiectare etc. datorită rezoluției Full HD și a faptului că e de 21.5 inci. Această dimensiune (21.5) mi se pare perfectă deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mică. După cum vedeți în pozele de mai jos, arată foarte bine și are un profil subțire (tipic LED-urilor). Consumul de energie nu e prea mare – numai 18.5 W, adică cu 40% mai mic decât la un LCD clasic. Un monitor LED ca acest 227E3LHSU are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Din lateral

Specificaţii tehnice

Displayul e unul LED de 21.5 inci care are următoarele caracteristici: timp de răspuns 5 ms (decent pentru jocuri), rezoluție 1080p (ideal pentru filme și jocuri), reproduce un număr de 16.7 milioane de culori, un contrast tipic  de 1000 la 1 (ca și restul monitoarelor), un contrast dinamic de 20 de milioane la 1 (probabil cel mai bun pentru un model de 21.5 inch), luminozitate 250 cd/mp, aspect wide (sau 16 pe 9), unghiuri de vizibilitate de 176 și 170 de grade și rate de refresh bune. Ca și standarde 227E3LHSU are: FCC, SEMKO, BSMI și TUV Ergo.

La capitolul facilități acest Philips 227E3LHSU are doar boxe integrate de 1.5 W fiecare și deci nu vine cu tuner TV sau montare pe perete VESA (era bună pentru a economisi și mai mult spațiu pe birou). Are conectivitate HDMI, DVI și VGA. Deci poate fi conectat cam la orice chiar și PC-urile mai vechi, dar dacă doriți calitate video mai bună recomand celelalte două intrări.

Consumul de energie al acestui model se situează undeva la 18.5 W iar ca și o caracterisitică specială, acesta are securitate Kensington.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine (dă un plus de eleganță încăperii), consum mic, contrast foarte bun, toate intrările necesare și provine de la un producător bun.

Minusuri: preț destul de piperat.

Concluzie

Monitorul LED Philips 227E3LHSU se adresează celor care posedă un LCD sau în cel mai rău caz un CRT și vor să facă o schimbare în special că LEDurile prezintă doar avantaje, în special dacă fac parte din segmentul premium. Jos am pus un clip cu un model similar dar nu chiar identic din punct de vedere estetic:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu