Philips 227E3QPHSU

Philips întotdeauna a făcut televizoare și monitoare bune, iar monitorul LED Philips 227E3QPHSU nu face excepție de la această regulă. Arată extrem de bine pe albastru/negru și pe lângă asta are un preț mic – un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ziceam că brandul face periferice bune și în susținerea fiabilității lor vine garanția de maxim 4 ani care poate fi dobândiță contra unei sume suplimentare care nu e prea mare. Monitorul 227E3QPHSU e recomandabil deoarece, pe lângă faptul că arată bine, e și performant vizual datorită panelului IPS, rezoluției optime vizualizării filmelor 1080p și mulțimii de porturi disponibile (are chiar și HDMI-ul care va ajuta la transmiterea unei imagini superioare ca și calitate). Alături sunt și câteva imagini cu 227E3QPHSU pentru a vedea că arată similar lui 227E3LHSU.

Poze

Din faţă
Cum se prezintă din lateral

Specificaţii tehnice

227E3QPHSU fiind un monitor LED Philips de 21.5 inci de tip wide, Full HD, cu porturi DVI, HDMI și de culoare albastru pe negru lucios ar putea fi considerat un monitor premium datorită panoului IPS care oferă niște unghiuri de vizibilitate neegalabile de panourile TN. 227E3QPHSU are și numeroase certificări pentru a vă demonstra că produsul a fost testat și că nu vă expuneți ochii la vreun risc, iar portul VGA o să-l puteți folosi pentru a conecta un calculator vechi care nu are port digital de alt tip.

Păreri pro şi contra

Pro: designul exterior e plăcut, meniurile nu sunt complicate, are atât porturi de tip analog cât și de tip digital, ecran cu leduri care asigură un consum mic de energie electrică și o factură la electricitate cât mai mică, iar rezoluția e ideală vizionării filmelor Blu-ray pe el.
Contra: chiar dacă are un panel foarte bun, la partea de timp de răspuns GTG nu stă prea bine deoarece are doar 7 milisecunde și dacă v-ați întrebat cum e posibil ca un monitor IPS să coste puțin peste 700 lei atunci acesta e răspunsul – timpul de răspuns e decent.

Concluzie

Dacă lucrezi un proiectare (ești arhitect sau ceva de genul) ori vrei un monitor bun pentru acasă atunci Philips 227E3QPHSU ar fi o alternativă ieftină la un monitor de proiectare care costă de obicei undeva la peste 1800 lei. Iluminarea W-LED – cu leduri albe – e ceva caracteristic Philips și e un sistem nou care consumă mai puțină energie pentru afișarea imaginilor și cred că vă va fi de folos dacă o să doriți un ecran care să fie economic și care să nu încarce factura la curent.

Te-ar mai putea interesa