Philips 227E3LPHSU

Dacă vrei un monitor cu multă tehnologie actuală în el atunci Philips 227E3LPHSU ar fi de recomandat deoarece are LED și HDMI, iar acestea două sunt două dintre cele mai noi și populare tehnologii ale momentului. Ecranul LED îți va fi de folos deoarece consumă puțin curent și va afișa imagini mai luminoase decât alte ecrane cum ar fi cele de tip LCD, iar portul HDMI te va ajuta să transmiți înspre monitor semnal digital de calitate superioară.
Normal că 227E3LPHSU are și port analog, adică VGA care e unul foarte popular întâlnit pe majoritatea plăcilor de bază cât și a plăcilor video. Spre deosebire de porturile HDMI și DVI acesta nu poate trimite și sunet pe aceeași conexiune, dar nu are sens acest lucru din moment ce monitorul de față nu are difuzoare.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare corect din moment ce e dotat cu port de tip analog cât și digital (DVI și HDMI). La acești bani beneficiezi de o rezoluție optimă vizionării filmelor Blu-ray și de o diagonală de 21,5 inci care e una medie ca mărime.

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

În magazine ar trebui să-l găsești cu numele de 227E3LPHSU sau codul monitor LED Philips 21.5, Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru Lucios, 227E3LPHSU. Se poate vedea foarte clar care sunt specificațile lui și care ar fi designul, din acest cod. Negrul lucios al designului e unul care prinde bine și nu înseamnă neaparat că se vor vedea amprentele sau praful.
Chiar dacă nu are facilități cum ar fi un tuner pentru vizionarea posturilor TV sau difuzoare, 227E3LPHSU are un consum mic de resurse energetice – 18,5 W, iar greutatea e mică de circa 3,68 kilograme. O facilitate specială e blocarea Kensigton, dar nu știu dacă vă va juta la ceva acasă deoarece bănuiesc că nu o să legați monitorul de masă. Această facilitate e utilă în special magazinelor care sunt nevoite să-și lege produsele astfel încât hoții să nu le poată fura.

Păreri pro şi contra achiziţiei

227E3LPHSU e un monitor pe care eu îl recomand datorită fiabilității sale și ar fi ideal dacă vreți să-l folosiți în special pentru vizionarea filmelor 1080p datorită rezoluției mari. Un alt lucru care e pe placul meu e timpul de răspuns cu puţine milisecunde.
Ar fi fost interesant dacă era comercializat şi pe culoarea gri. Ştiu că pe negru e popular, dar pe gri era unic deoarece monitoarele gri sau albe le găseşti tot mai greu.

Te-ar mai putea interesa